News


Café de Ceuvel zoekt nieuwe bedrijfsleider

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Café de Ceuvel is de horeca gelegenheid van duurzame broedplaats De Ceuvel. Zowel het Café als de Broedplaats zijn (inter)nationaal bekend als pionierende plekken op het gebied van duurzaamheid & circulaire economie. In onze menu en bedrijfsvoering worden dan ook veel duurzame ideeën geïntegreerd. 

HBO Hotelschool of vergelijkbare opleiding is een pre. Indien aantoonbaar genoeg werkervaring is een bedrijfsleider zonder opleiding ook mogelijk. Wij zoeken iemand met minstens 3 jaar leidinggevende ervaring in de horeca en een passie voor het horeca-vak in combinatie met duurzaamheid. Je bent oplossingsgericht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gestructureerde werkwijze. Stressbestendigheid zit in je natuur, je bent fulltime beschikbaar en vind het niet erg om regelmatig in de avonden of het weekend te werken.

Functieomschrijving & werkzaamheden:

Je verantwoordelijkheden bestaan uit
– Personeel (aannemen, inwerken, begeleiden en continu aansturen)
– Roosters
– Brug slaan tussen keuken en bar
– Hygiëneregels handhaven
– Administratie & financiële regie
– Cafe de Ceuvel verduurzamen en efficiënter maken
– Mede-vormgeven van de toekomst van Café de Ceuvel (concept en toekomstbeeld)

Wat bieden wij

De kans om te werken in een uniek bedrijf dat de uitdaging aangaat om horeca op alle vlakken te verduurzamen, dat een naast een druk Café-restaurant een uitgebreide inhoudelijke en culturele programmering neerzet, en als landelijk platform & ontmoetingscentrum functioneert voor initiatieven rondom duurzaam, sociaal en cultureel ondernemen. Je krijgt de kans om dit bedrijf verder uit te bouwen op het gebied van gastvrijheid, professionaliteit en duurzaamheid. Een unieke werkplek in Amsterdam met jonge en ambitieuze collega’s.

Stuur je CV en sollicitatiebrief voor 1 augustus naar vacature@cafedeceuvel.nl ovv Bedrijfsleider.