News


Café de Ceuvel zoekt nieuwe bedrijfsleider

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Café de Ceuvel wil een voorbeeld zetten voor toegankelijke en duurzame horeca. We zijn een platform voor de buurt en voor bijzondere initiatieven. We hebben een terras op de oude scheepshelling, te midden een duurzame broedplaats en met een innovatieve menukaart. 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Personeel (aannemen, inwerken, begeleiden en continu aansturen)
  • Roosters
  • Brug slaan tussen keuken en bar
  • Hygiène
  • Administratie
  • Cafe de Ceuvel verduurzamen en efficiënter maken
  • Mede-vormgeven van de toekomst van Café de Ceuvel (concept en toekomstbeeld)

Profiel werknemer

We zoeken iemand die minstens 3 jaar leidinggevende ervaring heeft in de horeca en een passie heeft voor het horeca-vak in combinatie met duurzaamheid. Verder ben je oplossingsgericht, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gestructureerde werkwijze. Stressbestendigheid is je natuur, je bent fulltime beschikbaar en vind het niet erg om regelmatig in de avond of het weekend te werken.
 

Vereiste ervaring

3 jaar
 

Opleidingsniveau

Geen

Standplaats

Amsterdam
 

Wat bieden wij

De kans om Café de Ceuvel mee te maken in de startup periode en mee uit te bouwen tot een voorbeeld van hoe je op een totaal andere manier kan nadenken over horeca. Salaris conform CAO en afhankelijk van ervaring. Een unieke werkplek in Amsterdam met jonge en ambitieuze collega’s.