Bootverhuur voor privé-evenementen


Een plek voor inspiratie en reflectie

Op een vervuild en verlaten haventerrein is een duurzame culturele oase ontstaan. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Met zijn allen werken we er aan om van de Ceuvel een duurzame, creatieve, culturele en inspirerende locatie te maken. Op de Ceuvel zijn verschillende bedrijven gevestigd met een publieksfunctie. Graag lichten we deze kort toe om je wegwijs te maken.

Metabolic Lab

Crossboat

Workship

Metabolic Lab Crossboat Workship

Metabolic heeft een belangrijke rol gespeeld in de bouw van de Ceuvel en het Metabolic Lab is een showcase plek voor duurzaamheids technieken en innovatie in de context van stedelijke ontwikkeling. Lezingen zijn beschikbaar over hun consultancy werk op het gebied van circulaire econo- mie of de op de Ceuvel geïmplementeerde technieken. Ook is het lab te huur voor vergaderingen, presentaties, workshops en meer. Metabolic Lab is een langwerpige ruimte geschikt voor maximaal 50 mensen (zittend). De ruimte is uitgerust met wifi, een kleine keuken, een beamer en een lange, bijzondere vergadertafel waar makkelijk 20 mensen om heen kunnen zitten.

De Crossboat is een op het plein gelegen multi-functionele ruimte met bijzonder ontwerp door architectenburo Space & Matter en ontwerpburo Woodies at Berlin. Het is een ideale plek voor vergaderingen, brainstorms, werksessies, workshops, presentaties of andere bijeenkomsten. De Crossboat biedt plek aan maximaal 50 mensen (zittend). Er is een kleine keuken, wifi, beamer en flip-over aanwezig.

De Workship is een ruimte voor culturele programmering en spirituele en trainings activiteiten. Het is een grote studio en aanpasbaar aan iedere activiteit. De ruimte is 75 m2 en voorzien van een klein en laag podium voor sprekers of performers. De studio beschikt over een zeer goede beamer, geluidsapparatuur, wifi, licht, een kleine keuken, tafels en 60 stoelen. De Workship heeft ook een eigen culturele agenda met maandelijkse programmering. De Workship biedt ruimte aan maximaal 70 man (zittend - inc. op het podium).

 

Catering door Café de Ceuvel

   

Café de Ceuvel is het gezellige paviljoen midden op de Ceuvel. Alle producten zijn biologisch, duurzaam, fairtrade of van lokale oorsprong. Het café is alleen bij hoge uitzondering af te huren voor privé bijeenkomsten.

Mocht u een van de andere ruimtes huren, dan verzorgen wij met liefde de catering. (Non-alcoholische) drankjes serveren wij op de boot en als u komt lunchen, dineren of borrelen kunt u bij ons een reservering maken op boekingen@deceuvel.nl

Kleine groepen kunnen a la carte bestellen.  Voor groepen groter dan 10 personen, hanteren we een aparte banqueting kaart die je hier kan downloaden.