Boot 2m




image

The Dutch Weed Burger

Eat weed live long

TDWB maakt plantaardige, culinaire fastfoodsnacks verrijkt met zeewier. We willen deze eiwitrijke bron aan de voedselketen toevoegen en de overstap naar de plantaardige keuken propageren.

Hoe maakt The Dutch Weed Burger het verschil?
Mark Kulsdom: “De ingrediënten waarmee we werken, zorgen voor een serieuze reductie van onze ecologische footprint, vergeleken met het eten van dierlijke producten. We creëren vraag naar nieuwe, duurzame grondstoffen vanuit een compromisloze aanpak. Wij dicteren en de markt moet volgen, in plaats van andersom. Verder blijven we trouw aan onze activistisch fundament door te gaan voor ecologische en ethische winst en het creëren van impact in de keten.”

Waar kunnen mensen jou voor bellen?
“Voor een goede vegan BBQ, het verzinnen van campagnes om de oceaan te beschermen en herstellen, en voor het creëren van wereldvrede op korte termijn!”

Voelt De Ceuvel als thuis?
“De Ceuvel is de enige ‘kantoorplek’ waar ik überhaupt een bedrijfje zou willen runnen. De dromerige indeling van het terrein en het uitzicht op het water werken heel goed door op mijn hersenactiviteit.”

Wat moet iedereen hier komen doen?
“Een Dutch Weed Burger bij het café eten, natuurlijk!”

Contact:
Boot 2m
Mark Kulsdom
+31 (0) 6 1947 8137
mark@dutchweedburger.com
www.dutchweedburger.com