Urban Farming Open Day


Urban Farming Open Day

// Hoewel we alleen wolkenkrabbers en betonnen stoepen zien, bestaat de stad stiekem uit een veelheid aan bomen, tuinen, kleine bossen en struikgewassen. We nodigen je uit om naar de groene kant van de stad te kijken en samen een veerkrachtiger Amsterdam te bouwen dat kan zorgen voor zijn eigen voedselbehoeften door een eetbare infrastructuur te creëren die over de hele stad verspreid is.

// Kom langs De Ceuvel voor de 3e Urban Farming Open Dag en leer hoe je een echte Urban Farmer kan worden! Net als de vorige keren bieden we een reeks interessante workshops aan. Leer alles over fermentatie, wormcompostering, tuin & bosplanning, waterbeheer, verticaal tuinieren met aquaponics en nog veel, veel meer!

// De Ceuvel Greenhouse is een centraal onderdeel van de voedingskringloop op De Ceuvel. In onze kas worden vis, kruiden en bladgroente voor het café geproduceerd. De kas was de hele winter afgesloten en gaat deze april weer open! Om de eerste zaailingen die binnengaan te vieren, organiseren De Ceuvel, Cityplot, De Onkruidenier, Le Compostier, Fermentatie Festijnen & Metabolic deze Open Dag.

// We hebben verschillende workshops om te volgen. Binnenkort maken we het programma bekend!

20 April

Variabel

De Ceuvel

starts: 12:00

ends: 18:00