News


Nieuwe stage vacatures

Geplaatst op

We bieden vanaf januari twee stageplekken aan op de Ceuvel: 
– Programmering & Productie
– Horeca Pensioenfonds Divestment Campagne

Programmering & Productie

Ben je gepassioneerd over kleinschalige oplossingen voor grootschalige wereldproblemen? Zou je graag meehelpen met de programmering op de broedplaats, door het organiseren van festivals, muziekavonden, documentaire avonden of interessante lezingen? Doe je een creatieve opleiding, wil je leren evenementen te organiseren, en zien hoe een cultureel centrum van binnenuit werkt? Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar vanaf januari?

De stage Programmering & Productie behelst de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je ondersteunt de programmeur van De Ceuvel bij de inhoudelijke voorbereiding, PR, en productionele werkzaamheden omtrent de kleine en grootschalige evenementen op de Ceuvel
  • Je ontwikkelt onder begeleiding je eigen programmering
  • Je ondersteunt de afdeling Boekingen & Verhuur bij de voorbereiding en uitvoering van de zaalverhuur tak van de Ceuvel

Horeca Pensioenfonds Divestment Campagne

Cafe de Ceuvel is een idealistische horecazaak waar we proberen alles zo duurzaam en circulair mogelijk aan te pakken. Er is echter een groot aspect van onze bedrijfsvoering waarover wij geen controle hebben: onze pensioenen. Daarom willen we het komend jaar een belangenvereniging oprichten van bevriende ondernemers: De Vereniging Groene Horeca Ondernemers. Samen kunnen we een plek aan tafel opeisen en de branche als geheel in een duurzame richting sturen.

Wij zoeken een actieve, ondernemende en idealistische student met als studierichting Communicatie, Sociale Wetenschappen, Economie & Bedrijfskunde, of een verwante opleiding (WO denkniveau). Minimaal 16-20 uur per week beschikbaar. 

Voor de gehele beschrijving van deze Divestment Stage en meer informatie over ons plan, download de vacature als PDF

Contact

Voor meer informatie over deze stages, neem contact op met Tycho Hellinga, tycho@cafedeceuvel.nl