Zaalverhuur voor privé-evenementen


Een plek voor inspiratie en reflectie

Op een vervuild en verlaten haventerrein is een duurzame culturele oase ontstaan. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Met zijn allen werken we er aan om van de Ceuvel een duurzame, creatieve, culturele en inspirerende locatie te maken. Op de Ceuvel zijn verschillende ruimtes te huur voor evenementen. Sinds augustus 2018 kunnen wij ook de prachtige galerie-loods van onze buren verhuren voor grotere evenementen.

 

De Galerie

De loods & galerieruimte van WDSTCK ligt aan de achterkant van De Ceuvel nabij Metabolic Lab en wordt met het terrein van De Ceuvel verbonden middels een pontonbrug. De ruimte is zeer geschikt als plenaire zaal voor een gezelschap tot 130 man, maar kan ook voor kleinere groepen dienen als vergaderzaal (tot ongeveer 40 man) of workshopruimte.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Andere Vergaderruimtes

Metabolic Lab

Crossboat

Workship

Crossboat Workship

Metabolic Lab is ideaal voor vergaderingen, presentaties, workshops en andere bijeenkomsten. Het is een langwerpige ruimte geschikt voor maximaal 35 mensen (zittend). De ruimte is uitgerust met wifi, een kleine keuken, geluid, flip-over, een beamer en een lange, bijzondere vergadertafel waar makkelijk 20 mensen om heen kunnen zitten.

Over Metabolic
Metabolic heeft een belangrijke rol gespeeld in de bouw van de Ceuvel en het Metabolic Lab is een showcase plek voor duurzaamheids technieken en innovatie in de context van stedelijke ontwikkeling. Lezingen zijn beschikbaar over hun consultancy werk op het gebied van circulaire economie of de op de Ceuvel geïmplementeerde technieken. 

De Crossboat is een op het plein gelegen multi-functionele ruimte met bijzonder ontwerp door architectenburo Space & Matter en ontwerpburo Woodies at Berlin. Het is zeer geschikt voor vergaderingen en biedt plek aan maximaal 35 mensen (zittend). Er is een kleine keuken, wifi, beamer en flip-over aanwezig.

De Workship is een ruimte voor culturele programmering en spirituele en trainings activiteiten. Het is een grote studio en aanpasbaar aan iedere activiteit. De ruimte is 75 m2 en voorzien van een klein en laag podium voor sprekers of performers. De studio beschikt over een zeer goede beamer, geluidsapparatuur, wifi, licht, een kleine keuken, tafels en 60 stoelen. De Workship heeft ook een eigen culturele agenda met maandelijkse programmering. De Workship biedt ruimte aan maximaal 60 man (zittend - inc. op het podium).

 

Catering door Café de Ceuvel

   

Café de Ceuvel is het gezellige paviljoen midden op de Ceuvel. Alle producten zijn biologisch, duurzaam, fairtrade of van lokale oorsprong. Het café is alleen bij hoge uitzondering af te huren voor privé bijeenkomsten.

Mocht u een van de andere ruimtes huren, dan verzorgen wij met liefde de catering. (Non-alcoholische) drankjes serveren wij op de boot en als u komt lunchen, dineren of borrelen kunt u bij ons een reservering maken op boekingen@deceuvel.nl

Kleine groepen kunnen a la carte bestellen.  Voor groepen groter dan 10 personen, hanteren we een aparte banqueting kaart die je hier kan downloaden.