News


Adopteer een Kerstboom!

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Het bedrijf Adopteer een Kerstboom biedt al sinds 2005 de mogelijkheid aan om een levende kerstboom in huis te halen en die na de kerst weer terug te brengen zodat hij weer de grond in kan.

Van de website: “De biologische kwekers van Adopteer een Kerstboom verstaan de kunst van het laten overleven van kerstbomen als geen ander. Daarom overleeft zo’n 80-90% van de bomen de kerst en kan dus volgend jaar weer met je mee. Adopteer een Kerstboom werkt volgens strenge biologische richtlijnen en zoekt bovendien een bestemming voor bomen die ‘met pensioen’ mogen. Een dubbel duurzaam principe, dus.”
 

Ook zo’n groene adoptiekerstboom? Dat kan dit jaar voor het tweede jaar op rij via De Ceuvel! Wij zijn een van landelijke ophaalpunten van Adopteer een Kerstboom en kopers van vorig jaar hebben allemaal een bericht gehad over ‘hun’ kerstboom. De kerstbomen verkoop wordt verzorgd door Pieternel, de verantwoordelijke voor Buurderij de Ceuvel.

Hoe werkt het?
Voorintekenen voor nieuwe bomen is helaas niet mogelijk; er zijn al een hoop gereserveerd door de kopers van vorig jaar. Maar bij voldoende interesse kunnen wij nog extra bomen bijbestellen. Het allerbest is als je op tijd komt om je boom te adopteren. Kerstbomen van Adopteer een Kerstboom zijn levende bomen en dienen dan ook goed verzorgd te worden. In januari kun je de boom weer terug brengen bij het kerstbomenbos aan de Buiksloterweg 9. De meeste adoptiebomen gaan daar namelijk ook weer de grond in! Datum van inleveren volgt nog. Hier komt Adopteer een Kerstboom de teruggebrachte bomen weer ophalen. NB: Het is mogelijk om volgend jaar dezelfde boom opnieuw te reserveren! 

Ophalen
Adres: Korte Papaverweg 4
Let op! De Korte Papaverweg is een doodlopende straat met op het einde de Ceuvel. Parkeren kan soms lastig zijn.
 
Meer informatie
Een levende kerstboom in huis halen is niet niks! Voordat je hier aan begint, lees de instructies op www.adopteereenkerstboom.nl goed door!