Overnachten en dineren in Asile Flottant


Overnachten en dineren in Asile Flottant

Sorry, this entry is only available in Dutch.EEN NACHT OP HET WATER
Hotel Asile Flottant en Café de Ceuvel bundelen hun krachten en bieden nu een unieke kans aan: Een overnachting op een oud schip, met een driegangendiner van Cafe de Ceuvel. 

DE BOTEN
Asile Flottant is een hotel bestaande uit een collectie van karakteristieke oude schepen op het water van De Ceuvel. Dit prachtige hotel wat doorgaans altijd volgeboekt is, staat leeg. Maar niet voor lang meer!

Tijdens de semi-lockdown kun je overnachten in de volgende schepen:
#01 De Amsterdam voor max. 4 huisgenoten
#02 De La Soul voor max. 4 huisgenoten
#03 UK85 voor max. 4 huisgenoten
#04 Holland VII voor max. 4 huisgenoten

Het leukste is dat je zelf kunt kiezen op welke boot je wilt overnachten. Klik hier en bekijk al het moois wat Hotel Asile Flottant heeft te bieden. Let op! Via deze website kan je niet boeken!

HET ETEN
Café de Ceuvel biedt een verrassings-driegangendiner aan, met een welkomstdrankje en aperitief. Daarnaast is de mini-fridge natuurlijk goed gevuld en is het mogelijk op de avond zelf een ontbijtje te bestellen voor de volgende ochtend.

Het eten is natuurlijk seizoensgebonden, veganistisch en lokaal. Heb je een allergie? Laat het ons vooral weten, dan zullen we hier rekening mee houden. Je kunt een mailtje sturen naar esther@deceuvel.nl

BOEKEN
Omdat we zoveel mogelijk Amsterdammers deze unieke ervaring willen aanbieden, kan je tijden de semi-lockdown voor 25 euro per persoon een nachtje komen slapen in Hotel Asile Flottant. Het driegangendiner, inclusief welkomstdrankje en aperitief kost 45 euro.

Via de onderstaande link kun je jouw hotelboot boeken. Klik op de gewenste dag en vervolgens op jouw lievelingsschip. Vul in met hoeveel mensen je wilt komen en voila, jouw overnachting inclusief diner in Hotel Asile Flottant is een feit. 

BOEK HIER: https://ceuvel.stager.nl/web/tickets

BELANGRIJKE SPELREGELS
Je moet je topfit, lekker en corona-vrij voelen
De inchecktijd is tussen 19.15 en 19.30 uur s’avonds
De uitchecktijd is om 11 uur ‘s ochtends
Op de ochtend zelf reken je de drank en het eventuele ontbijt af

Thursday

De Ceuvel

starts: 19:30

ends: 23:59