News


Café de Ceuvel zoekt bedrijfsleider+

Geplaatst op

Café de Ceuvel is de horeca gelegenheid van duurzame broedplaats De Ceuvel. Zowel het Café als de Broedplaats zijn (inter)nationaal bekend als pionierende plekken op het gebied van duurzaamheid & circulaire economie. In onze menu en bedrijfsvoering worden dan ook veel duurzame ideeën geïntegreerd. 

Titel / functieomschrijving
Bedrijfsleider+ bij Café de Ceuvel

Locatie
Amsterdam-Noord

Type dienstverband
Full-time

Opleidingsniveau
HBO werk en denk niveau. Idealiter in de hospitality branche.
Bij voldoende werkervaring vragen we je ook zeker te solliciteren.

Functie
Bedrijfsleider+

Werkervaring
3 jaar

Salaris indicatie
Nader te bepalen

Profiel kandidaat
We zoeken iemand die minstens 3 jaar leidinggevende ervaring heeft en een passie heeft voor het horeca-vak in combinatie met duurzaamheid. Verder ben je oplossingsgericht, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gestructureerde werkwijze. Stressbestendigheid is je natuur, je bent full-time beschikbaar en je vind het niet erg om regelmatig in de avond of het weekend te werken.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Personeelsmanagement
  • Brug slaan tussen keuken, bar en de evenementen
  • Naleven hygiëne wetgeving
  • Administratie
  • Controle handhaving arbo wetgeving
  • Cafe de Ceuvel verduurzamen
  • Proces verbeteringen initiëren en begeleiden
  • Mede-vormgeven van de toekomst van Café de Ceuvel (concept en toekomstbeeld)

Wat bieden wij

De kans om te werken in een uniek bedrijf dat de uitdaging aangaat om horeca op alle vlakken te verduurzamen, dat een uitgebreide programmering heeft en als platform functioneert voor initiatieven duurzaamheid en cultuur. Je krijgt de kans om dit bedrijf verder uit te bouwen op het gebied van gastvrijheid, professionaliteit en duurzaamheid. Een unieke werkplek in Amsterdam met jonge en ambitieuze collega’s.

Omschrijving bedrijf

Café de Ceuvel wil een voorbeeld zetten voor toegankelijke en duurzame horeca. We zijn een platform voor de buurt en voor bijzondere initiatieven. We hebben een terras op de oude scheepshelling, te midden een duurzame broedplaats en met een innovatieve menukaart. Kijk voor meer info op deceuvel.nl en deceuvel.nl/cafe.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je je vragen stellen via vacature@cafedeceuvel.nl of bellen met Nienke via 0630060891(op maandagen tot donderdagen).

Geen vragen maar enthousiast om te solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@cafedeceuvel.nl