Corona & Reserveren


RESERVEREN

Het kriebelt in onze buiken en de handen jeuken. Vanaf 1 juni mogen we weer! Waar hiervoor onze woonkamers, tuinen en balkons als terras dienden, kun je nu weer gepamperd worden op het leukste terras van Amsterdam. Oesterzwam kroketjes, vlierbloesemlimonade, veganistische taartjes, en ga zo maar door. Het feest kan weer beginnen.

Wil je lekker op het terras zitten? Dan mag je gewoon komen aanwaaien. Lees wel eerst goed onze corona-spelregels onder aan de pagina door!  Wil je binnen zitten? Dan moet je een reservering maken. 


HOE HET WERKT 

1. Bekijk je het menu via je telefoon. Klik hier voor het menu.
2. Wanneer je naar het cafe kijkt, zie je aan de linkerkant van het gebouw de ingang om je drankjes en eten te bestellen & aan de rechterkant de plek waar je het gebouw weer verlaat met een drankje in de hand. Bij de bestelling aan de bar wordt direct afgerekend dus neem je pinpas mee naar binnen. Ga je eten bestellen? Onthoud je tafelnummer. Dan weet de bediening waar ze het eten heen moeten brengen. 
3. Nadat je hebt besteld kun je weer naar je tafeltje via de aangewezen uitgang. Wij brengen het eten naar je toe. 


CEUVEL CORONA SPELREGELS

MAXIMALE GROTE GROEP
We werken alleen binnen met reserveringen. Via onze website kun je gemakkelijk een dag en tijdstip uitkiezen. Voor buiten kun je gewoon langs komen en wordt je ontvangen door onze host. Tenzij je een huishouden bent, mag een groep uit maximaal 2 personen bestaan. Dit komt omdat wij geen tafels hebben waar men onderling 1.5 meter afstand kan houden. 

MENUKAART ONLINE
We willen niet alleen het fysieke contact maar ook het indirecte contact zo min mogelijk laten plaatsvinden, daarom vragen we iedereen om onze menukaart via de website te bekijken.

BETALEN
We hebben het liefst dat je met pin betaald. Hierdoor hoeft ons personeel niet indirect honderden handjes aan te raken. 

NOGAL WIEDES
Wij houden ons aan alle corona protocollen maar dit vragen we dan ook van onze gasten. Je houdt natuurlijk 1.5 meter afstand van andere gasten, bij binnenkomst was je je handjes, niezen doe je in je elleboog en je luistert braaf naar het personeel. Nogal wiedes toch?

ZIEK, ZWAK EN MISSELIJK
Voel je je niet zo lekker? Ben je aan het hoesten en proesten? In dat geval kunnen we je niet toelaten op het terrein. De enige ongemakken die wij op het moment toelaten is een beginnende zonnesteek of een katertje van die oh zo gezellige vorige avond bij ons op De Ceuvel.

WANDERLUST
We weten hoe leuk het kan zijn om over onze steigers te wandelen maar vanwege de corona maatregelen vragen we iedereen om op het terras of in het cafe te blijven.