Adopteer een Kerstboom – Ophaalmoment


Adopteer een Kerstboom – Ophaalmoment

Wel een kerstboom in huis willen, maar liever niet eentje laten omzagen? Adopteer een Kerstboom levert levende bomen (met kluit)! Via Buurderij de Ceuvel kan je dit jaar voor het eerst een levende kerstboom in huis halen en na de kerst weer terug brengen zodat hij weer de grond in kan.

De biologische kwekers van Adopteer een Kerstboom verstaan de kunst van het laten overleven van kerstbomen als geen ander. Daarom overleeft zo’n 80-90% van de bomen de kerst en kan dus volgend jaar weer met je mee. Adopteer een Kerstboom werkt volgens strenge biologische richtlijnen en zoekt bovendien een bestemming voor bomen die ‘met pensioen’ mogen. Een dubbel duurzaam principe, dus.

Ook zo’n groene adoptiekerstboom? Dat kan dit jaar voor het eerst via De Ceuvel! Wij zijn een van landelijke ophaalpunten van Adopteer een Kerstboom. De kerstbomen verkoop wordt verzorgd door Floor, de verantwoordelijke voor Buurderij de Ceuvel.

Hoe werkt het?
Je kan van te voren een kerstboom reserveren via kerstboom@cafedeceuvel.nl. Deze kan opgehaald worden op zondag 10 december of donderdag 14 december. Kerstbomen van Adopteer een Kerstboom zijn levende bomen en dienen dan ook goed verzorgd te worden. Op 15 januari kun je de boom weer terug komen brengen bij de Ceuvel. Hier komt Adopteer een Kerstboom de teruggebrachte bomen weer ophalen. NB: Het is mogelijk om volgend jaar dezelfde boom opnieuw te reserveren!

Kosten
Bij inname worden de bomen gekeurd en als ze niet in goede staat en dus niet meer herplant kunnen worden, worden ze helaas niet terug ingenomen. Je verliest daarbij je statiegeld

Prijzen (excl. € 10,- statiegeld per boom):
< 100 cm: € 29,-
< 125 cm: € 33,-
< 150 cm: € 37,-
< 175 cm: € 41,-
< 200 cm: € 45,-

Ophalen

Adres: Korte Papaverweg 4
Let op! De Korte Papaverweg is een doodlopende straat met op het einde de Ceuvel. Parkeren kan soms lastig zijn.
Betalen: Graag cash aan de verantwoordelijke van Buurderij de Ceuvel.

Meer informatie: www.facebook.com/events/337419316727282/ 
Een levende kerstboom in huis halen is niet niks! Voordat je hier aan begint, lees de instructies op www.adopteereenkerstboom.nl goed door!

10 December 2017

Afhankelijk van maat boom

de Ceuvel

starts: 10.00

ends: 17.00