Buurderij De Ceuvel


Buurderij De Ceuvel

EXTRA CORONA BUURDERIJ
Doordat zoveel mensen niet de supermarkt in willen én de lokale boeren willen supporten, organiseren we nu ook op zaterdag een Buurderij. Wij zorgen ervoor dat maar een persoon per plek zijn producten kan inpakken én jij zorgt ervoor dat de lokale boeren deze moeilijke periode doorkomen. Daarnaast kun je ook Café de Ceuvel supporten door een curry maaltijd van hun te bestellen. 

Bestel je producten voor donderdagnacht en haal ze op zaterdag tussen 12 en 14 op.
LET OP: Links bovenin de website kun je de juiste datum aanklikken. Doe dit voordat je begint met het selecteren van de producten.

EXTRA SPELREGELS:
Houdt netjes minimaal anderhalve meter afstand van de andere boeren en buren.
* Blijf niet plakken. De Buurderij fungeert nu als een ophaalpunt en niet als een sociale gelegenheid. 
* Geef elkaar een dikke glimlach inplaats van een knuffel. 

WAT IS BOEREN EN BUREN?
Iedere dinsdagavond organiseren wij een bijeenkomst waar de Buren van De Ceuvel direct hun boodschappen kunnen doen bij de Boeren uit de omgeving. Via het platform boerenenburen.nl bestellen de Buren voor zondagavond hun groentes, fruit, brood, zuivel en andere producten direct bij de Boer. De Boeren weten op deze manier precies wat ze dinsdag mee moeten nemen. Sommige producten zijn op deze manier zelfs dagvers! De Boeren komen zelf hun waren naar de Ceuvel brengen en daardoor zorgen we ook voor direct contact tussen Boeren & Buren. Veel van de Boeren van Buurderij De Ceuvel zijn ook leveranciers van Café de Ceuvel.

Zo werken we mee aan een transparant voedselsysteem waarbij stedelingen leren waar hun eten vandaan komt en tegelijkertijd krijgen de Boeren een eerlijke prijs voor hun producten. Menig Amsterdammer weet helemaal niet wat voor lekkers er in de buurt wordt geproduceerd, en daar kom je achter op Buurderij de Ceuvel!

De Buurderij De Ceuvel wordt gefaciliteerd door Boeren & Buren Nederland, en bij ons georganiseerd door Pieternel
Meer informatie, contact & bestellingen via: https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/8844

Tuesday

Gratis

Café de Ceuvel

starts: 17:00

ends: 19:00