Cancelled // Greendoc // Honeyland


Cancelled // Greendoc // Honeyland

OVER GREENDOC
Greendoc is een terugkerend evenement waarbij we inspirerende, urgente en bijzondere documentaires vertonen op De Ceuvel. Wij geloven in de kracht van mooie films en persoonlijke verhalen om verandering in gang te zetten.

Bij ieder evenement nodigen we daarom een regisseur/hoofdrolspeler/specialist etc. uit om een toelichting te geven en achteraf een Q+A. Dit keer komt imker Jos van Odin langs.

OVER DE DOCUMENTAIRE-FILM ‘HONEYAND’
Drie jaar lang volgen Tamara Kotevska en Ljubomir Stefanov de laatste vrouwelijke honingjager van Europa, Hatidze Muratova. In een verlaten bergdorp, afgesloten van de moderne wereld, verzorgt ze haar oude zieke moeder en leeft ze in harmonie met de natuur. 

De komst van een echtpaar met een caravan vol kinderen en een kudde runderen verstoort deze hamonie. De ruwe manier waarop de dieren en kinderen worden behandeld, staat in sterk contrast met Hatidzes liefdevolle relatie met de bijen. Als de nieuwkomers te horen krijgen dat de bijen geld opleveren, raken zij ook geinteresseerd. Maar kunnen ze zich ook houden aan Hatidzes gouden regel? Neem nooit meer dan de bijen nodig hebben.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=B27ORUHlp6E

TICKETS
Voor het Greendoc evenement bieden we twee* verschillende opties aan. Deze zijn te boeken via de rode pop-up rechtsonder in het venster. 

1. Hoofdgerecht + twee drankjes + filmvertoning = 25,00
2. Twee drankjes + filmvertoning = 7,50

*Kan je dit niet betalen en wil je toch graag naar de film? Stuur dan een mailtje naar events@deceuvel.nl!

PRAKTISCH
– De film is Turks/Macedonisch gesproken en Engels ondertiteld
– Diner + filmvertoning: start diner 18.30 uur – start film 20.00 uur
– Drankjes + filmvertoning: start drankjes 19.00 uur – start film 20.00 uur

 

18 November 2021

Wisselend

Café de Ceuvel

starts: 18:30

ends: 22:00