GEANNULEERD // Pittige Fermentatie! Workshop Hete Pepers Fermenteren


GEANNULEERD // Pittige Fermentatie! Workshop Hete Pepers Fermenteren

!! Voor de twee-dagse workshop fermenteren voor beginners kijk op:https://www.facebook.com/events/1426713767460245/ !!

Je voedsel laten rotten op een manier die het lekkerder en gezonder maakt, dat is eigenlijk wat fermentatie is. Door de juiste bacteriën toe te voegen aan ingelegd eten en het geheel op die manier gecontroleerd te laten rotten, blijft het langer bewaard. En als je het goed doet, wordt het ook nog eens heel erg lekker en gezond! Op deze manier gaan we ook voedselverspilling tegen.

Als onderdeel van de twee-daagse workshop fermenteren voor beginners vindt op dag 2 deze demonstratie workshop over hete pepers plaats. Voor de deelnemers van de beginners cursus is deze demonstratie inbegrepen (zie andere evenement voor meer informatie). Ben ja al redelijk bekend in de wonderlijke wereld van fermentatie? De demonstratie workshop is ook los te bezoeken a € 12,50. 

Judith Cyrus van &Judith is van Surinaamse komaf maar opgegroeid in Nederland. Fermenteren is onderdeel van haar kookcultuur en dagelijkse cuisine, al van jongs af aan leerde ze haar eten te preserveren door in te maken. Haar producten worden verkocht in het winkeltje van Kesbeke, en haar eigen sambal receptuur dingt mee met een nationale sambal wedstrijd georganiseerd door de Kweker. Is jouw hoofd koel genoeg voor de rottende wonderen van deze pittige Surinaamse tante? Koop dan een kaartje voor deze demonstratie workshop hete pepers inmaken!

Voor meer informatie over de twee-daagse workshop voor beginners, kijk op: https://www.facebook.com/events/1426713767460245/

24 June 2018

12,50

Metabolic Lab

starts: 14:00

ends: 16:00