Hotel SpecialHotel Asile Flottant en Café de Ceuvel bundelen hun krachten en bieden wederom de hotel special aan: Een overnachting op een historisch schip, met een driegangendiner van Café de Ceuvel. Deze actie is te boeken tot 13 december tenzij de lockdown weer verlengd wordt.

DE BOTEN
Asile Flottant is een hotel bestaande uit een collectie van karakteristieke oude schepen op het water van De Ceuvel. 

Tijdens de semi-lockdown kun je overnachten in de volgende schepen:
#01 Holland VII voor 4 tot 6 huisgenoten
#02 De La Soul voor 4 tot 6 huisgenoten
#03 De Amsterdam
voor 2 tot 6 huisgenoten
#04 UK85 voor 2 tot 4 personen
#06 Anneliese voor 2 personen

Het leukste is dat je zelf kunt kiezen op welke boot je wilt overnachten. Klik hier en bekijk al het moois wat Hotel Asile Flottant heeft te bieden. Let op! Via deze website kan je niet boeken!

HET ETEN
Café de Ceuvel biedt een verrassings-driegangendiner aan, met een welkomstdrankje. Daarnaast is de mini-fridge natuurlijk goed gevuld en is het mogelijk de volgende ochtend in het café te ontbijten.

Het eten is seizoensgebonden, veganistisch en lokaal. Heb je een allergie? Laat het ons vooral weten, dan zullen we hier rekening mee houden. Je kunt een mailtje sturen naar gideon@deceuvel.nl

BOEKEN
Tijden de semi-lockdown kun je voor 99 euro per persoon een nacht komen slapen in Hotel Asile Flottant, inclusief een driegangendiner met welkomstdrankje.

Via de pop-up linksonder kun je jouw hotelboot boeken. Klik op de gewenste dag en vervolgens op jouw lievelingsschip of klik op je lievelingschip en zie welke dagen deze beschikbaar is. Vul in met hoeveel mensen je wilt komen en voilà, jouw overnachting inclusief diner in Hotel Asile Flottant is een feit. 

BELANGRIJKE SPELREGELS
De inchecktijd is tussen 17.00 en 18.00 uur bij het cafe.
De uitchecktijd is om 11 uur ‘s ochtends bij het cafe.
Op de ochtend zelf reken je de drank en het eventuele ontbijt af.