Zaalverhuur


Een plek voor inspiratie en reflectie


Op een vervuild en verlaten haventerrein is een duurzame culturele oase ontstaan. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Met zijn allen werken we er aan om van de Ceuvel een duurzame, creatieve, culturele en inspirerende locatie te maken. Naast het café zijn er op de Ceuvel verschillende ruimtes te huur voor evenementen en bijeenkomsten tot 35 personen.


Vergaderruimtes

Crossboat

Metabolic Lab

Workship

Crossboat

The Crossboat is een op het plein gelegen ruimte met bijzonder ontwerp door architectenburo Space & Matter en ontwerpburo Woodies at Berlin. Het is zeer geschikt voor vergaderingen en biedt plek aan maximaal 35 mensen (zittend). Er is een kleine keuken, wifi, beamer en flip-over aanwezig.

Metabolic Lab is het duurzame & circulaire hart van de Ceuvel en ideaal voor vergaderingen en presentaties. De ruimte is uitgerust met wifi, een kleine keuken, geluid, flip-over, een beamer en een lange, bijzondere vergadertafel waar makkelijk 20 mensen om heen kunnen zitten. Zonder de tafel is de ruimte geschikt voor maximaal 35 mensen (zittend). Metabolic Lab is ook beschikbaar voor openbare programmering met name rondom duurzaamheid, ecologie en circulariteit. 

Over Metabolic
Metabolic heeft een belangrijke rol gespeeld in de bouw van de Ceuvel en het Metabolic Lab is een showcase plek voor duurzaamheids technieken en innovatie in de context van stedelijke ontwikkeling. Lezingen zijn beschikbaar over hun consultancy werk op het gebied van circulaire economie of de op de Ceuvel geïmplementeerde technieken.

De Workship is een ruimte voor culturele programmering en spirituele activiteiten. De ruimte is voorzien van een klein en laag podium voor performers. De studio beschikt over een projector, geluidsapparatuur, wifi, licht, een kleine keuken, tafels en 60 stoelen. De Workship biedt ruimte aan maximaal 60 man (zittend – inc. op het podium)

 

Catering door Café de Ceuvel

   

Café de Ceuvel is het gezellige paviljoen midden op de Ceuvel. Alle producten zijn biologisch, duurzaam, fairtrade of van lokale oorsprong. Het café is alleen bij hoge uitzondering af te huren voor privé bijeenkomsten.

Mocht u een van de andere ruimtes huren, dan verzorgen wij met liefde de catering. (Non-alcoholische) drankjes serveren wij op de boot en als u komt lunchen, dineren of borrelen kunt u bij ons een reservering maken op boekingen@deceuvel.nl

Voor kleine groepen is het mogelijk om “a la carte” te bestellen. Voor groepen vanaf 10 personen hanteren wij een, banqueting kaart die je hier kan downloaden.