Virtuele tour


Niet in Amsterdam? Of organiseer je een virtuele conferentie, digitaal evenement of online webinar? Onze virtuele tour over de Ceuvel is de perfecte aanvulling van je programma!

Op de Ceuvel organiseren we rondleidingen voor geïnteresseerde scholen, individuen, bedrijven en andere groepen. Of je nou een architect, ingenieur, scholier, of algemeen geïnteresseerd persoon bent: er is iemand bij de Ceuvel die ons verhaal kan uitleggen op een manier die relevant is voor jouw achtergrond.

Tijdens de rondleiding over de Ceuvel leer je over duurzaamheid en circulaire economie, stadsvernieuwing, architectuur, en gemeenschappelijke experimenten en bottom-up ontwikkeling. Onze virtuele tour is ontwikkeld tijdens de corona lockdown. In plaats van een fysiek bezoek, kunnen we je online alles laten. De virtuele rondleiding heeft de vorm van een webinar, die als Zoom meeting wordt gehouden. Onze gids verwelkomt je op een moment dat jullie uit komt en maakt gebruik van foto’s, exclusieve video’s en illustraties, om ons unieke verhaal te vertellen. Er is ruimte voor vragen en gesprekken met de presentator.

Prijzen & Info

Lengte | 45-60 minuten
Prijs | € 275 incl. VAT per tour
*Voor scholen & andere non-profit organisaties rekenen wij €175 excl. btw
Voor aanvragen in het weekend rekenen we altijd de reguliere prijs.

De webinar kan zowel gegeven worden in klassikale vorm (alle deelnemers zijn in dezelfde ruimte en kijken naar een groot scherm) als in volledig online vorm (iedere deelnemer zit achter hun eigen scherm)