Het team & vacatures


Vacatures

We staan aan het begin van een prachtige zomer en voor Café de Ceuvel betekent dit dat ons terras zich langzaam ontpopt tot een ontmoetingspunt voor allerlei soorten gezelligheid. We staan te popelen om weer aan de slag te gaan en al die leuke ceuvel gasten van goede en snelle service te voorzien. Daarom zoeken wij:

 

RUNNERS
Als runner zijn het ‘belletje’ en de ‘bonnetjes’ je beste vrienden. Je zorgt dat zowel het eten als de drankjes vanuit de keuken en de bar naar de tafels worden gebracht en op je weg terug hou je alles schoon en netjes.

Klik hier om de gehele vacature te downloaden.

BARPERSONEEL
Jouw taak als barmedewerker is om met een glimlach het gehele terras te voorzien van perfect getapte biertjes met een flinke dosis efficiëntie. Hiervoor zoeken we ervaren barmensen die meerdere jaren ervaring hebben. Om een hecht team te bouwen vinden we het belangrijk dat je minimaal drie of vier dagen per week kan werken.

Klik hier om de gehele vacature te downloaden.

AFWASSERS
Als afwasser ben jij de spin in het web van het restaurant/café. Zowel de bediening als de keuken moeten op jouw aan kunnen dat alle borden, bestek en glazen zorgvuldig en met het juiste tempo worden gewassen en kunnen worden gebruikt. 

Klik hier om de gehele vacature te downloaden.


Het Team

Esther

Esther Weller

Mede-Eigenaar &
Cultureel Programmeur

Gideon

Gideon Loerakker

Mede-Eigenaar &
Barman

Huib

Huib Koel & Esther Way

Mede-Eigenaar

Renee

Mede-Eigenaar


Zoë Schaap

Floor Manager

Lida

Roel de Niet

Chef-Kok

Lida

Lida Ladwig

Communicatie & PR