Het team & vacatures


Vacatures

We staan aan het begin van een seizoen en voor Café de Ceuvel betekent het dat onze plek zich weer langzaam ontpopt tot een ontmoetingspunt voor allerlei soorten gezelligheid. Daarom zijn wij opzoek naar:

BEDRIJFSLEIDER

¤ Flexibel ¤ Beheerst de Nederlandse taal ¤ Minimaal 2/3 jaar ervaring

Als bedrijfsleider ben jij hét aanspreekpunt in het café. Je werkt nauw samen met de eigenaren en houdt je zowel bezig met management- als uitvoerende taken, zoals; het coördineren van boekingen & evenementen, de bestellingen & inventaris bijhouden en wekelijkse omzet rapporten verwerken. Je maakt planningen en begeleidt het personeel in uitvoering en geeft trainingen. Je waarborgt de sfeer bij ons op de vloer voor personeel en onze gasten! Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

RUNNERS

¤ Flexibel ¤ Tussen de 16 en 21 jaar ¤ Beheerst de Nederlandse taal ¤ Horeca ervaring is een pré maar niet een vereiste

Als runner zorg je dat alles op rolletjes verloopt. Je bent handig met dienbladen en borden, werkt net en efficiënt en niet bang voor drukte! Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

BARHOOFD

¤ Seizoenskracht/jaarkracht ¤ 32 uur per week ¤ Beheerst de Nederlandse taal

Als barhoofd bij Café de Ceuvel snap je de horeca, stuur je gemakkelijk een team aan en draag je verantwoordelijkheid voor de zaak. We zoeken iemand met meerdere jaren ervaring in de horeca waarvan minimaal 1 jaar als leidinggevende. Affiniteit met duurzaamheid is een pre. Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

BARMEDEWERKER/BEDIENING

¤ Seizoenskracht ¤ 16 tot 40 uur per week ¤ Beheerst de Nederlandse taal

Je bent sociaal, kan hard werken en bent leergierig. Ervaring in de horeca en affiniteit met duurzaamheid is een pre. Heb jij zin om deze zomer veel tijd te besteden op de Ceuvel? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

¤ 24 tot 38 uur per week ¤ Minimaal 2/3 jaar ervaring ¤ Koks diploma is een plus

Als zelfstandig werkende kok heb je ervaring in de keuken en ben je gewend om initiatief te nemen. Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid en veganistisch koken. Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIR

Word jij blij van schrijven en wil je werken bij het bruisende Café de Ceuvel? Ben je op zoek naar een stage met een divers takenpakket en wil je werkervaring opdoen in een informele organisatie vol bedrijvigheid? Duurzame broedplaats De Ceuvel in Amsterdam-Noord staat (inter)nationaal bekend om haar evenementen, festivals, vegan eten, uitgebreide terras aan het water en duurzame technologieën.

Je werkt nauw samen met (en onder leiding van) onze Marketing & Communicatie Manager.

WIE BEN JIJ? ¤ Je studeert een relevante opleiding ¤ Je hebt een vlotte pen en een goed oog voor beeld ¤ Je kunt foto’s maken ¤ Je hebt ervaring met Adobe (geen must) ¤ Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend ¤ Je beheerst de Engelse taal goed ¤ Je hebt affiniteit met duurzaamheid, cultuur en horeca ¤ Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

WAAR ONDERSTEUN JE? ¤ Social media content creëren en plannen ¤ Website van zowel Café de Ceuvel als de gehele Ceuvel up to date houden ¤ Promotie van evenementen en festivals ¤ Verspreiden van flyers, posters, etc. en meedenken over ontwerp ¤ Het schrijven van nieuwsbrieven, persberichten etc. ¤ Marketing van het café en evenementen ¤ Pers en foto archief up to date houden

WAT BIEDEN WIJ JOU ¤ Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie ¤ Je wordt onderdeel van ons kleine, maar krachtige organisatie team ¤ Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s ¤ Veel vrijheid om zelf projecten zelfstandig op te pakken; ¤ De mogelijkheid om een (afstudeer)onderzoek uit te voeren ¤ Stagevergoeding

 

Het Team

Esther

Esther Weller

Co-Owner & Cultural Programmer

Gideon

Gideon Loerakker

Co-Owner & Bartender

Huib

Huib Koel & Esther way

Co-Owner 

Renee

Co-Owner

Zoë Schaap

Floor Manager

Liza Vos

Communication & PR