Het team & vacatures


Vacatures

We staan aan het begin van een seizoen en voor Café de Ceuvel betekent het dat onze plek zich weer langzaam ontpopt tot een ontmoetingspunt voor allerlei soorten gezelligheid. Daarom zijn wij opzoek naar:

BEDRIJFSLEIDER

¤ Flexibel ¤ Beheerst de Nederlandse taal ¤ Minimaal 2/3 jaar ervaring

Als bedrijfsleider ben jij hét aanspreekpunt in het café. Je werkt nauw samen met de eigenaren en houdt je zowel bezig met management- als uitvoerende taken, zoals; het coördineren van boekingen & evenementen, de bestellingen & inventaris bijhouden en wekelijkse omzet rapporten verwerken. Je maakt planningen en begeleidt het personeel in uitvoering en geeft trainingen. Je waarborgt de sfeer bij ons op de vloer voor personeel en onze gasten! Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

RUNNERS

¤ Flexibel ¤ Tussen de 16 en 21 jaar ¤ Beheerst de Nederlandse taal ¤ Horeca ervaring is een pré maar niet een vereiste

Als runner zorg je dat alles op rolletjes verloopt. Je bent handig met dienbladen en borden, werkt net en efficiënt en niet bang voor drukte! Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

BARHOOFD

¤ Seizoenskracht/jaarkracht ¤ 32 uur per week ¤ Beheerst de Nederlandse taal

Als barhoofd bij Café de Ceuvel snap je de horeca, stuur je gemakkelijk een team aan en draag je verantwoordelijkheid voor de zaak. We zoeken iemand met meerdere jaren ervaring in de horeca waarvan minimaal 1 jaar als leidinggevende. Affiniteit met duurzaamheid is een pre. Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

BARMEDEWERKER/BEDIENING

¤ Seizoenskracht ¤ 16 tot 40 uur per week ¤ Beheerst de Nederlandse taal

Je bent sociaal, kan hard werken en bent leergierig. Ervaring in de horeca en affiniteit met duurzaamheid is een pre. Heb jij zin om deze zomer veel tijd te besteden op de Ceuvel? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

¤ 24 tot 38 uur per week ¤ Minimaal 2/3 jaar ervaring ¤ Koks diploma is een plus

Als zelfstandig werkende kok heb je ervaring in de keuken en ben je gewend om initiatief te nemen. Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid en veganistisch koken. Herken jij jezelf hierin? Stuur dan een mailtje met je gegevens, motivatie en werkervaring naar: cafe@deceuvel.nl

Het Team

Esther

Esther Weller

Co-Owner & Cultural Programmer

Gideon

Gideon Loerakker

Co-Owner & Bartender

Huib

Huib Koel & Esther way

Co-Owner 

Renee

Co-Owner

Zoë Schaap

Floor Manager

Roel

Roel de Niet

Chef 

Liza Vos

Communication & PR