Hotel Asile Flottant


Drijvende historische hotelboten

Asile Flottant is een verzameling karakteristieke hotelboten aangemeerd in het ondiepe water bij De Ceuvel. Een van de traditionele schepen zou zomaar eens je drijvende hotelkamer kunnen zijn tijdens een bezoek aan Amsterdam. Stel je voor dat je vanuit je eigen stuurhut naar de horizon staart of een lokaal gebrouwen biertje drinkt op het zonnedek voordat je wegdoezelt in je vintage hut. 

In de boten waan je je in een wereld van traditioneel design, industrieel staal en klassiek hout. De boten zijn van alle gemakken voorzien, comfortabele matrassen, moderne kitchenette en zelfs toiletten die keurig doorspoelen.

Amsterdam

De Amsterdam

6 personen – 5 bedden – 60 m2

Anneliese

De Anneliese

2 personen – 1 bed – 25 m2

Holland

De Holland

6 personen – 6 bedden – 80 m2

De UK85

4 personen – 2 bedden – 30 m2

Les Six Freres

4 personen – 2 bedden – 50 m2

DeLaSoul

De La Soul

6 personen – 3 bedden – 65 m2

De 6 boten

Maak jouw Amsterdam-uitje echt uniek door te verblijven in je eigen Asile Flottant hotelboot. Elk schip ademt authentieke Nederlandse nautische moed en vakmanschap en neemt je letterlijk mee naar een andere wereld.

De historische vloot bestaat uit 6 oogstrelende schepen en deze worden zeer goed gewaardeerd door onze gasten. Elk schip heeft een enorm privé zonnedek waar je heerlijk kunt hangen en kan genieten van de ondergaande zon. Elke boot heeft unieke kenmerken zoals een tweepersoonsbed in het stuurhuis of een bad waar vanuit uit u de gehele machinekamer ziet. 

Oké, het mag duidelijk zijn, wij zijn dol op Hotel Asile Flottant en we kunnen hier eeuwig over blijven doorgaan. Maar we stoppen hier. Nu is het aan jou. Kies je favoriet en we zien je snel in onze haven voor een warm welkom. We kijken er nu al naar uit!