van open tot sluit
Chocolade Brownie
Lemoncurd-Gemberkoekjestaart
Worteltaart
van 12:00 tot 16:00
Gerookte Maissoep
met groene kruiden
Broodje Doperwten-Munt Crème
met ingelegde citroen schuim, coeur du boeuf, kiem melange en pepitas
Tahin Pompoen spread
met pruimenchutney, gekruide mungbonen, sla en een snee brood
Linzensalade met Artisjokhart
van belugalinzen, granny smith, mascarpone, basilicum crème en hazelnoot
Ravioli
andijvie, grapefruit beurre blanc, snijbonen, pioppino, amandelen en soja-ricotta
van 16:00 tot 22:00
Gezouten noten
Brood
met drie verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek
Verse friet
met mayonaise
Kalamata olijven en pickles
Uien Bhadji
met sinaasappel-komijnyoghurt
Oesterzwam bitterballen
geserveerd met mosterd
Chips ’n Dip
van pompoen spread met pruimen chutney en flatbreadchips
van 18:00 tot 21:30
Gerookte Maissoep
met groene kruiden
Verse Vijgen
met bramen, courgette, hazelnoot, citroen labneh en basilicum
Kleine Linzensalade met artisjokhart
van belugalinzen, granny smith, mascarpone, basilicum crème en hazelnoot
Langzaam gegaarde Witlof
in sinaasappel gegaard met olijven tapenade, kapperappeltjes, balsamico en waterkers
Peterselie Flensje
met coeur de boeuf, munt, peulvruchten creme, venkel, zeekraal en gepofte quinoa
van 18:00 tot 21:30
Krokante Bloemkool
met gepofte aardappel, jalapeno saus en salade van spitskool en koolrabi
Seitan in Cowboysaus
op basis van koffie en tomaat, geserveerd met polenta, boterbonen en gerookte mais
Ravioli
andijvie, grapefruit beurre blanc, snijbonen, pioppino, amandelen en soja-ricotta
van 18:00 tot 22:00
Chocolade Mousse
op een koekbodem met chili en aardbeien
Eton Mess
van pijnboompit meringue, moerbei coulis en seizoens fruit
Allergie? Er is bij ons veel mogelijk, vraag naar onze allergenenkaart.