Menu


Al het eten van Café de Ceuvel is plantaardig

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Chocolade Brownie*

      €5.00
    • Lemoncurd-Gemberkoekjestaart

      €6.00

    • Worteltaart*

      €6.50
    • Lunch

      van 12:00 tot 16:00

    • Frisse Rodekoolsoep*

      €10.25

      gekruide rode koolsoep met yoghurt en daslook, geserveerd met brood

    • Witte bonen met Labneh*

      €10.75

      gestoofd in witte wijn en salie, met geroosterde bospeen, dukkah, peper olie en een snee brood

       

    • AARDAPPELTAART*

      €10.50

      met zwarte knoflook aioli, appel venkelsalade en gegrilde artisjok

       

    • Gerookte zuurkool met rode biet op brood*

      €10.50

      met reuben saus, sla en augurk

    • Gegrilde Spitskool Salade* 

      €12.00

      met citrus, linzen, bruine amandelen, gefrituurde kappertjes en vinaigrette

    • Borrel & Erbij

      van 16:00 tot 22:00

    • Gezouten noten*

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • Brood*

      €5.00

      met opgeslagen korianderzaad boter

    • Kalamata olijven en pickles*

      €5.50
    • Oesterzwam Bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Accras*

      €6.00

      gefrituurde deegballetjes met ravigottesaus

    • FARINATA*

      €7.50

      met geroosterde paprika, rode ui en een andalousesaus

    • Voorgerecht

      van 18:00 tot 21:30 |

    • Frisse Rodekoolsoep*

      €10.25

      gekruide rode koolsoep met yoghurt en daslook, geserveerd met brood

    • Gebakken gnocchi

      €12.50

      met vanillesaus, tuinbonen, koningsoesterzwam,  little gem en amandelkruim

    • Bietjes*

      €11.50

      gegaard in koffie en zoethout, met krokante boekweit, beukenzwam en mandarijn

    • Citroen gort-risotto

      €11.50

      met groene asperge, gele courgette en berkenvinaigrette

    • Prei gegaard in eigen schil*

      €10.50

      met romesco saus van pistache en prei-loof, prei-olie, zure room, bieslook en toast

    • Gegrilde Spitskool salade*

      €11.50

      met citrus, linzen, bruine amandelen, gefrituurde kappertjes en vinaigrette

    • Raapsteel creme

      €12.50

      met gefermenteerde asperge, ramanas, rettich, tempuracroutons en lentebloemetjes

    • Hoofdgerecht

      van 18:00 tot 21:30

    • Eikhaas*

      €20.00

      met mosterdpuree, witlof, peterseliewortel en pernod saus

    • Citroen Ravioli

      €20.00

      met saffraansaus, zilte monniksbaard, venkel en kumquat

       

    • BRANDNETEL SAAG PANEER*

      €20.00

      met raita, zarda gierst en naan brood

    • Dessert

      van 18:00 tot 22:00

    • Olijfoliecake

      €8.00

      met aardpeercrème, gepocheerde aardpeer, hazelnootkletskop en sinaasappel

    • Speculaastaartje*

      €8.50

      met frangipane, tutti frutti en paddestoelenroom