van open tot sluit
Chocolade Brownie*
Lemoncurd-Gemberkoekjestaart
Worteltaart*
van 12:00 tot 16:00
Erwtensoep*
met gerookte seitan en roggebrood
Witte bonen met Labneh*
gestoofd in witte wijn en salie, met geroosterde bospeen, dukkah, peper olie en een snee brood
Paddenstoelenstoof*
met geroosterde kriel en bladgroenten
Sesam-Gemberpasta op brood*
met rode kool, grapefruit en paddestoelen
Witlofsalade*
met peer-gember dressing, Alkmaarse gort, geroosterde pompoen, nashi peer en pecannoten
van 16:00 tot 22:00
Gezouten noten*
Verse friet
met mayonaise
Brood*
met opgeslagen korianderzaad boter
Kalamata olijven en pickles*
Oesterzwam Bitterballen
geserveerd met mosterd
Kofte*
in tomatencurry
Warme Chili Dip*
met kruidensalsa en mais chips
van 18:00 tot 21:30 |
Erwtensoep*
met gerookte seitan en roggebrood
Gebakken gnocchi
met vanillesaus, boerenkool, konings oesterzwam, gerookte aardpeer en amandel
Bietjes*
gegaard in koffie en zoethout, met krokante boekweit, beukenzwam en mandarijn
Alkmaarse Gort Risotto*
met kardoen, puntarelle en groene kruidenolie
Kleine Witlofsalade*
met peer-gember dressing, Alkmaarse gort, geroosterde pompoen, nashi peer en pecannoten
Gebakken spruitjes*
met peterseliewortel, uiencompote en hazelnoot
Zuurkool Mille-Feuille
met stoofpeer, appelcompote en raapjes
van 18:00 tot 21:30
Gele Stekelzwam*
met mosterdpuree, witlof, schorseneer en pernod saus
Bloemkool Lasagne
met cranberry beurre blanc, savooiekool en pangrattato
Bieten Polenta*
met crème van pompoen met bloem spruitjes, pastinaak, knolselderij en een bordelaisesaus.
van 18:00 tot 22:00
Olijfoliecake
met aardpeercrème, gepocheerde aardpeer, hazelnootkletskop en sinaasappel
Speculaastaartje*
met frangipane, tutti frutti en paddestoelenroom
* glutenarm mogelijk
let op: Bij Coeliakie is er ivm kruisbestuivingen minder mogelijk.
Allergie? Er is bij ons veel mogelijk, vraag naar onze allergenen kaart.