Menu


Al het eten van Café de Ceuvel is plantaardig

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Chocolade Brownie*

      €4.50
    • Lemoncurd-Gemberkoekjestaart

      €5.00

    • Worteltaart*

      €5.50
    • Lunch

      van 12:00 tot 16:00

    • Frisse kruidengazpacho*

      €8.75

      koude soep met yoghurt, groene appel en jalapeño

    • Tomaten Fiesta op Brood*

      €10.25

      met tomatenjam, cherry tomaat, bieslookfeta en kiemgroenten

       

    • Pide met bonen

      €10.50

      belegd met verschillende bonen en augurk, geroosterde abrikozen/ perzik met groene kruiden

       

    • Fava met gegrilde groente*

      €10.50

      een gele spliterwten puree met salsa verde, geserveerd met een kikkererwtenpannekoek

    • Spitskool-koolrabi salade*

      €12.00

      met wortel-gember dressing, mungbonen, pinda’s, sperziebonen en rode peper

    • Borrel & Erbij

      van 16:00 tot 22:00

    • Gezouten noten*

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • Brood*

      €5.00

      met twee verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek 

    • Kalamata olijven en pickles*

      €5.50
    • Oesterzwam Bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Kofte*

      €6.00

      in tomatencurry

    • Maiskolf*

      €7.50

      met dukkah

    • Voorgerecht

      van 18:00 tot 21:30 |

    • Frisse kruidengazpacho*

      €8.75

      koude soep met yoghurt, groene appel en jalapeño

    • Rösti*

      €11.50

      met tuinbonen, waterkers, aardappel croutons en een dille-mosterdsaus  

    • Zoutmelde met kriel*

      €11.50

      radijsjes en komkommer dressing

    • Blote Billetjes in het Gras*

      €11.50

      met coeur de boeuf en bonencreme

    • Kleine Spitskool-koolrabi salade*

      €12.00

      met wortel-gember dressing, mungbonen, pinda’s, sperziebonen en rode peper

    • Mole*

      €12.50

      met krokante aubergine, rode ui en chili melange in zoetzuur

    • Zeewier spaghetti met courgette*

      €12.50

      met sauce vierge, artisjokcrème en pangrattato 

    • Hoofdgerecht

      van 18:00 tot 21:30

    • Bieten Seitan

      €20.00

      met een pilav van bulgur, groene olijven, yoghurt en een frisse salade

    • Zongedroogde Tomaten Ravioli

      €20.00

      met zeewier-olijven pistou, gebakken cherrytomaatjes, pijnboompitten,  rucola en lamsoor

    • Romige Polenta*

      €20.00

      met gebakken appel, perzik, meiraap en hazelnoot

    • Dessert

      van 18:00 tot 22:00

    • Zeewier Baklava

      €8.00

      met hangop, in witte wijn gestoofde peertjes en pistache

    • Brood Pudding

      €8.50

      met rum anglaise en rood fruit