op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00
Ontbijt voor twee
Baguette en zoet brood met huisgemaakte compote, dadel-pompoenzaadboter en paddenstoelen paté, daarnaast seizoensfruit met granola en yoghurt en koffie of thee met een sapje
Pompoenzaadboter
op toast met dadels, selderij, appel en walnoten
Roerei gemaakt van tofu
met seizoensgroente, vadouvan en tomaat, geserveerd met brood
van open tot sluit
Appeltaart
Chocoladetaart
Haverkoek
Pinkie pie
Lemons and limes
van 12.00 tot 16.00
Krokante polenta
met geroosterde portobello, Friese woudbonen, bladgroen, kaneel, sumac en basilicumlabneh
Brandnetelsoep
met dilleroom, hennepzaad, olijfolie geserveerd met brood
Salade
Romeinse sla, geroosterde groene asperge, groene peper, kappertjes, olijven, zuurdesem croutons en Ceasardressing
Gestoomde kikkererwtencake
met rode bonen pasta, en ingemaakte grondappel
Banh mi
broodje met paddenstoelen paté met ingelegde rode kool, wortel en oesterzwammen
Ravioli
met een vulling van broccoli en rode peper, dun gesneden venkel, en pompoenpitten met saus van sjalotten in witte wijn.
vanaf 16.00 uur
Gefrituurde farinata
met daslook aioli
Paddenstoelenpaté
in een potje met zuur en crackers
Brood
met dukkah en olijfolie
Kalamata olijven en pickles
Oesterzwam bitterballen
geserveerd met mosterd
Gezouten noten
Verse friet
met mayonaise
vanaf 18.00 uur
Gegrilde Spitskool
metappelsitoop en mosterd yogurt, bloemetjes en cress
Brandnetelsoep
met dilleroom, hennepzaad, olijfolie geserveerd met brood
Geroosterde Biet
met groene olijf-pruimen relish, walnoot en sherry
Salade
Romeinse sla, geroosterde groene asperge, groene peper, kappertjes, olijven, zuurdesem croutons en Ceasardressing
Zacht gegaarde rabarber
met zijdetofu, raapsteel, tomatenscuim en krokante olijf
Kofta
van jonge aardappel in een kruidige curry van cherrytomaatjes en fenegriek met muntyoghurt
vanaf 18.00 uur
Aubergine uit de oven
en gestoofdebonen met saffraa, cherry tomaatjes, zeekraal en postelein
Verse cannelloni
gevuld met courgette, ricotta, enmunt met hazeloot romesco, paddestoelen en lamsoren
Gestoofde prei
met gerookte aardappel mousseline, mosterdzaad pickle, morillesaus, en pangrattato
Ravioli
met een vulling van broccolu en rode peper, dun gesneden venkel en pompoenpitten met saus van sjalotten in witte wijn
vanaf 18.00 uur
Sangria Granita
met verveine en citrusfruit
Duindoorn-chocolade semifreddo
is bevroren mousse met coulis en crumble
Mille-feuille
met aardbei, rozen meringue, granny smith gel en steranijs