van open tot sluit
Chocolade Brownie
Lemoncurd-Gemberkoekjestaart
Worteltaart
van 12:00 tot 16:00
Uiensoep
met bechamel toast
Paddestoelenpaté op brood*
met gerookte zuurkool, augurk en dille
Bapao
gestoomd broodje gevuld met bloemkool en vadouvan, met pindasaus en salade
Bonenstoof met Kastanjechampignons*
en boerenkool, gerookte pecannoot, geserveerd met een snee brood
Bietensalade*
met kappertjes, balsamico, mierikswortel en roggebrood
van 16:00 tot 22:00
Gezouten noten
Verse friet
met mayonaise
Brood
met drie verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek
Kalamata olijven en pickles
Feijoada*
Braziliaanse balletjes van zwarte bonen met pittige salsa
Oesterzwam Bitterballen
geserveerd met mosterd
Chips ’n Dip
erse kruiden dip met pruimen chutney en flatbreadchips
van 18:00 tot 21:30 | Dit zijn kleine gerechten. Kies er twee of drie voor een volledige maaltijd.
Uiensoep
met bechamel toast
De Okkernoot*
met ingelegde jonge walnoot-creme, zoetzure klaverzuring, linzen, boerenkool spruitjes en walnoten
Geroosterde Kliswortel*
met lapsang room, gefrituurde knoflook en paddenstoelen vinaigrette
Kleine Bietensalade*
met kappertjes, balsamico, mierikswortel en roggebrood
Gerookte Zuurkool
en schorseneer, beurre blanc en aardappelcroutons
Gebakken Radicchio*
met ricotta, stoofpeer en sinaasappel
Galette
van raapjes, venkel en appel
Vier seizoenen peper risotto*
met knolselderij, kombu bouillon, cavolo nero en ingelegde rode pepers
Aardperen Lasagne
met zwarte knoflook beurre blanc en walnoot
Krokante Oesterzwam
met whiskey appelstroop, hete bliksem en rodekoolsalade
van 18:00 tot 22:00
Zeewier Baklava
met hangop, in witte wijn gestoofde peertjes en pistache
Pompoentaartje
met speculaaskruiden, miso-dolche de leche saus, een chocolade tuille en duindoorn
* glutenvrij mogelijk
Allergie? Er is bij ons veel mogelijk, vraag naar onze allergenen kaart.