Menu


Al het eten van Café de Ceuvel is plantaardig

    • Lunch

      van 12.00 tot 15.30

    • Broodje eiersalade

      €8.75

      van tofu met gebakken knoflook, spinazie, citroenzeste en pickle

    • Romeins platbrood

      €8.50

      gevuld met falafel, tahin yoghurt, pickles, fijn gesneden groenten & harissa

    • Mezze plateau voor twee

      €18.00

      een selectie van de kleine gerechten en seizoensgroenten van onze lokale boeren, geserveerd met twee sneetjes brood

    • Oesterzwamkroketten

      €9.75

      met mosterd en sla, geserveerd op zuurdesembrood

    • Panzanella salade

      €8.50

      Italiaanse salade met geroosterd brood, voorjaarsgroenten, basilicum, olijven, kappertjes en feta labneh

    • Shiro wat

      €8.50

      Ethiopische hummus geserveerd met rauwkost, pickles & brood

    • Soep van de dag

      €6.75

      geserveerd met brood

    • Lunch - Bijgerechten

      van 12.00 tot 15.30

    • Brood

      €3.75

      met dukkah olijfolie

    • Bruschetta

      €6.75

      met wisselende toppings

    • Groene salade

      €3.50
    • Kalamata olijven

      €3.50
    • Geroosterde noten

      €3.00
    • Verse friet

      €4.00

      met mayonaise

    • Zoetigheid

      van 12.00 tot 20.30

    • Appeltaart

      €5.00

      van De Taartenkamer

    • Worteltaart

      €5.00

      van De Taartenkamer

    • Haverkoek

      €2.25
    • Pinkie pie

      €4.50

      van Sharp Sharp

    • Lemons and limes

      €4.50

      van Sharp Sharp

    • Borrel

      van 15.30 tot 17.00

    • Bakje krupi chips van GRO

      €3.75

      een mix van chips en kroepoek gemaakt van paddenstoelen

    • Bakje zongedroogde tomaatjes en artisjok

      €5.50

      lekker met of zonder brood

    • Brood

      €3.75

      met dukkah olijfolie

    • Kalamata olijven

      €3.50
    • Oesterzwam bitterballen

      €6.75

      geserveerd met mosterd

    • Geroosterde noten

      €3.00
    • Diner - Kleine borden

      van 17.00 tot 20.30

    • Zomerse kidneybonen-salade

      €6.50

      met groene kruiden, specerijen, fijn gesneden groenten en walnoten

    • Ceviche van paddenstoelen

      €7.50

      met koriander, chili en een crème van broccoli

    • Gerookte aubergine

      €7.25

      met tahin-yoghurt, pruimenchutney, jonge kiemen en walnoten

    • Bruschetta

      €6.75

      met wisselende toppings

    • Kalamata olijven

      €3.50
    • Mezze plateau voor twee

      €18.00

      een selectie van de kleine gerechten en seizoensgroenten van onze lokale boeren, geserveerd met twee sneetjes brood

    • Oesterzwam bitterballen

      €6.75

      geserveerd met mosterd

    • Panzanella salade

      €8.50

      Italiaanse salade met geroosterd brood, voorjaarsgroenten, basilicum, olijven, kappertjes en feta labneh

    • Geroosterde noten

      €3.00
    • Shiro wat

      €8.50

      Ethiopische hummus geserveerd met rauwkost, pickles & brood

    • Soep van de dag

      €6.75

      geserveerd met brood

    • Diner - grote borden

      van 18.00 tot 20.30

    • Geroosterde spitskool

      €16.00

      met gele spliterwten-crème, kastanjechampignons, komkommer-yoghurtsalade en mojo verde

    • Verse bucatini pasta

      €15.00

      met zeekraal, lamsoortjes, rozijnen, geroosterd broodkruim en saffraan-citroensaus

    • Verse ravioli

      €16.00

      gevuld met prei, aardappel en sinaasappel geserveerd met peultjes, zaätar-boter en Zeeuwse walnoten

    • Diner - Bijgerechten

      van 17.00 tot 20.30

    • Brood

      €3.75

      met dukkah olijfolie

    • Groene salade

      €3.50
    • Verse friet

      €4.00

      met mayonaise

    • Dessert

      van 18.00 tot 20.30

    • Huisgemaakt sorbetijs

      €4.00

      elke week een andere smaak!

    • Verveine panna cotta

      €5.50

      met rabarber-aardbei compote en gekarameliseerde pompoenpitten

    • Affogato al caffè

      €4.50

      met steranijs-ijs en een shot espresso

x