van open tot sluit
Chocolade Brownie*
Lemoncurd-Gemberkoekjestaart
Worteltaart*
van 12:00 tot 16:00
Frisse kruidengazpacho*
koude soep met yoghurt, groene appel en jalapeño
Tomaten Fiesta op Brood*
met tomatenjam, cherry tomaat, bieslookfeta en kiemgroenten
Pide met bonen
belegd met verschillende bonen en augurk, geroosterde abrikozen/ perzik met groene kruiden
Fava met gegrilde groente*
een gele spliterwten puree met salsa verde, geserveerd met een kikkererwtenpannekoek
Spitskool-koolrabi salade*
met wortel-gember dressing, mungbonen, pinda’s, sperziebonen en rode peper
van 16:00 tot 22:00
Gezouten noten*
Verse friet
met mayonaise
Brood*
met twee verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek
Kalamata olijven en pickles*
Oesterzwam Bitterballen
geserveerd met mosterd
Kofte*
in tomatencurry
Maiskolf*
met dukkah
van 18:00 tot 21:30 |
Frisse kruidengazpacho*
koude soep met yoghurt, groene appel en jalapeño
Rösti*
met tuinbonen, waterkers, aardappel croutons en een dille-mosterdsaus
Zoutmelde met kriel*
radijsjes en komkommer dressing
Blote Billetjes in het Gras*
met coeur de boeuf en bonencreme
Kleine Spitskool-koolrabi salade*
met wortel-gember dressing, mungbonen, pinda’s, sperziebonen en rode peper
Mole*
met krokante aubergine, rode ui en chili melange in zoetzuur
Zeewier spaghetti met courgette*
met sauce vierge, artisjokcrème en pangrattato
van 18:00 tot 21:30
Bieten Seitan
met een pilav van bulgur, groene olijven, yoghurt en een frisse salade
Zongedroogde Tomaten Ravioli
met zeewier-olijven pistou, gebakken cherrytomaatjes, pijnboompitten, rucola en lamsoor
Romige Polenta*
met gebakken appel, perzik, meiraap en hazelnoot
van 18:00 tot 22:00
Zeewier Baklava
met hangop, in witte wijn gestoofde peertjes en pistache
Brood Pudding
met rum anglaise en rood fruit
* glutenvrij mogelijk
Allergie? Er is bij ons veel mogelijk, vraag naar onze allergenen kaart.