van open tot sluit
Worteltaart
Chocolade Brownie
Lemoncurd-Gemberkoekjestaart
van 12:00 tot 16:00
Gnocchi
met boerenkool, schorseneren, postelein en saffraansaus
Bonenschotel
met bladgroenten en geroosterd brood
Koolsalade
met pinda’s, mandarijn en tahin
Mosterdsoep
met cavolo nero en gerookte eryngii, geserveerd met brood
Tarka Dahl
met knoflooknaan en pickles
van 16:00 tot 22:00
Uien Bhadji
met sinaasappel-komijnyoghurt
Brood
met dukkah en olijfolie
Kalamata olijven en pickles
Oesterzwam bitterballen
geserveerd met mosterd
Gezouten noten
Verse friet
met mayonaise
van 18:00 tot 21:30
Koolsalade
met pinda’s, mandarijn en tahin
Mosterdsoep
met cavolo nero en gerookte eryngii
Pot Pie
met paddestoelragout met zeewier cracker
Stilleven in Gin
met vlierbloesem en frisse lentegroenten, groene kruidenolie en room
Raddichio met appeltjes
een combi van zoet en bitter
met yacon creme, gebakken appel en boerenjongens.
van 18:00 tot 21:30
Gnocchi
met boerenkool, schorseneren, postelein en saffraansaus
Zwarte Risotto
met zuurkool, croutons en zwarte knoflook
Gebakken Little Gem
met aardappelgratin, venkel en salsa verde
van 18:00 tot 22:00
Perencrumble
met witte glühwein crème anglaise
(kan ook alcoholvrij)
Tiramisu
van ricotta, nootmuskaat, bloedsinaasappel en cantuccini
Allergie? Er is bij ons veel mogelijk, vraag naar onze allergenenkaart.