Menu


Al het eten van Café de Ceuvel is plantaardig

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Chocolade Brownie

      €4.50
    • Lemoncurd-Gemberkoekjestaart

      €5.00

    • Worteltaart

      €5.50
    • Lunch

      van 12:00 tot 16:00

    • Uiensoep

      €8.75

      met bechamel toast

    • Paddestoelenpaté op brood*

      €10.25

      met gerookte zuurkool, augurk en dille

    • Bapao

      €10.50

      gestoomd broodje gevuld met bloemkool en vadouvan, met pindasaus en salade

    • Bonenstoof met Kastanjechampignons*

      €10.50

      en boerenkool, gerookte pecannoot, geserveerd met een snee brood

    • Bietensalade*

      €12.00

      met kappertjes, balsamico, mierikswortel en roggebrood

    • Borrel & Erbij

      van 16:00 tot 22:00

    • Gezouten noten

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • Brood

      €5.00

      met drie verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek 

    • Kalamata olijven en pickles

      €5.50
    • Feijoada*

      €6.00

      Braziliaanse balletjes van zwarte bonen met pittige salsa

    • Oesterzwam Bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Chips ’n Dip

      €7.50

      erse kruiden dip  met pruimen chutney en flatbreadchips

    • Diner

      van 18:00 tot 21:30 | Dit zijn kleine gerechten. Kies er twee of drie voor een volledige maaltijd.

    • Uiensoep

      €8.75

      met bechamel toast

    • De Okkernoot*

      €9.00

      met ingelegde jonge walnoot-creme, zoetzure klaverzuring, linzen, boerenkool spruitjes en walnoten 

    • Geroosterde Kliswortel*

      €9.50

      met lapsang room, gefrituurde knoflook en paddenstoelen vinaigrette

    • Kleine Bietensalade*

      €10.00

      met kappertjes, balsamico, mierikswortel en roggebrood

    • Gerookte Zuurkool

      €9.50

      en schorseneer, beurre blanc en aardappelcroutons

    • Gebakken Radicchio*

      €10.50

      met ricotta, stoofpeer en sinaasappel

    • Galette

      €10.50

      van raapjes, venkel en appel

    • Vier seizoenen peper risotto*

      €12.00

      met knolselderij, kombu bouillon, cavolo nero en ingelegde rode pepers

    • Aardperen Lasagne

      €12.00

      met zwarte knoflook beurre blanc en walnoot

    • Krokante Oesterzwam

      €14.00

      met whiskey appelstroop, hete bliksem en rodekoolsalade

    • Dessert

      van 18:00 tot 22:00

    • Zeewier Baklava

      €8.00

      met hangop, in witte wijn gestoofde peertjes en pistache

    • Pompoentaartje

      €8.50

      met speculaaskruiden, miso-dolche de leche saus, een chocolade tuille en duindoorn 

x