Novamber


Hoe maakt Amber Architecture het verschil?
Door de kern van de ontwerpopgave te vinden. Met analyse van de wensen en bijzondere kansen en kwaliteiten in de opgave en de plek. In de ontwerp verkenning die volgt is ruimtelijk altijd meer mogelijk dan de klant voor ogen had. De uitwerking – bij voorkeur – met ecologische bouwmaterialen en details die recht doen aan de aard van het bouwmateriaal en het ontwerp-concept, betrekt de tand des tijds en de impact op het milieu. Door een lange termijn perspectief wordt de architectuur ambitie verlegd van ’bouwen voor de huidige behoefte’ naar een gebouw als ruimtelijke conditie, als energieleverancier en als onderdeel van een ecosysteem met een negatieve CO2 uitstoot (door een negatieve EPC, natuur inclusiviteit, en houtbouw / urban mining).

Waarom voel je je thuis (of past je bedrijf) op de Ceuvel?

Duurzame architectuur, natuurinclusieve stedelijke ruimtes, sociale ruimtes, buitenruimtes, interieurruimtes, en meubel oplossingen die de architectuur versterken. Naast de praktijk geeft Amber kunst- / ontwerp- / architectuuronderwijs (Ba/Ma).

Ook kun je contact opnemen voor de ontwikkeling van systemisch duurzaam DNA: universeel bewezen principes en strategieën die duurzaamheid garanderen. Deze zijn niet alleen toepasbaar op de bouw, maar op alle sectoren. Organisaties kunnen met teams hun duurzame ambities laten verrijken, concretiseren en uitkristalliseren naar een actieplan. Voor de Ceuvel heeft Novamber DNA in spelvorm ontwikkeld.

Waarom voel je je thuis (of past je bedrijf) op de Ceuvel?
De Ceuvel ademt een ‘just do it’ mentaliteit in een ongedwongen sfeer van groen, boten, water, een fijn restaurant en geïnspireerde Ceuvel-collega’s.

Contact:
Amber Beernink
amberbeerninkg@gmail.com
www.amberarchitecture.nl