Sarah Milo


Mijn werk is gericht op mode, sociaal ondernemerschap, sociale inclusiviteit en een gezond zelfbeeld in een wereld waarin iedereen perfect lijkt te zijn.

Hoe maak jij het verschil?
“Door open en positieve projecten te creëren die mensen uitnodigen om de huidige systemen en gedragingen te heroverwegen.”

Waar kan ik jou voor bellen?
“Voor de ontwikkeling en uitwerking van creatieve sociale en duurzame projecten, het verbinden met een breed netwerk van gelijkgezinden en hulp bij het ontwikkelen van een meer sociale, duurzame en inclusieve bedrijfskoers.”

Waarom vind jij De Ceuvel een fijne plek?
“De Ceuvel ademt ‘out of the box’ – denken. Het daagt de status-quo uit in alles wat het doet, waardoor het een ongelofelijk inspirerende plek is om te zijn.

Wat is jouw favoriete plek?
“Ik hou van het bureau op onze boot bij het raam. Van ongeveer 12 uur ’s middags tot zonsondergang baadt het in het zonlicht, waardoor je kunt genieten van de warmte van de zon, zelfs als het buiten koud is. En als het noodweer is, zie je krachtige impact van de wind en regen, terwijl je veilig achter het raam zit op onze warme en gezellige boot.”

Contact:
Sarah Milo
+31 (0)6 41146576
unicorn@appelkruimel.nl
www.appelkruimel.nl