Studio Wendy Rommers


Hoe maak jij het verschil? “Ik probeer te luisteren, te inspireren, te verbeelden, tot de essentie van een probleemstelling te komen. In de projecten die ik doe probeer ik mensen iets te leren, ze een fijne ervaring mee te geven en ze bewuster te maken van hun omgeving.  En dat met oog voor sfeer, esthetiek en betekenis.”

Waar kunnen mensen jou voor bellen? “Ik kan je helpen bij grafische en ruimtelijke projecten zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van musea en/of tentoonstellingen of de inrichting/branding/bewegwijzering van een gebouw of omgeving. Maar ook voor de ontwikkeling van educatieve programma’s, planvisies of toekomstvisualisaties, brainstorms of sfeerimpressies.”

Waarom voel je je thuis (of past je bedrijf) op de Ceuvel? “De Ceuvel is een plek waar je niet alleen maar nadenkt over een duurzame toekomst, maar samen echt stappen zet en het gewoon DOET! Samen met Cristel van LOTS OF hebben we 6 jaar geleden onze eigen studioboot volledig gestript en weer opgebouwd en daardoor veel geleerd . We proberen met onze expertise de Ceuvel te ondersteunen door het ontwikkelen van communicatiemiddelen, zoals een kinderspeurtocht, informatieborden en de jaarverslagen.”

Wat is het best bewaarde geheim op de Ceuvel? “De Ceuvel bloeit elk jaar in de lente in een paar weken volledig op tot een wilde groene oase! Elk jaar mooier en eigenwijzer! Dat zou niet over 4 jaar moeten ophouden!”

Contact: Wendy Rommers info@wendyrommers.nl www.wendyrommers.nl 06 14236979