New Way Zorg & Jouw Identiteit


Hoe maak jij het verschil?
“New Way Zorg geeft begeleiding en dagbesteding aan mensen met een posttraumatische stress stoornis.”

“Jouw Identiteit. Geeft (ook preventief) voorlichting en training op welke wijze je meer onbevangen in het leven kan staan met een chronische aandoening. Dit traject werkt aan jouw kennis, vaardigheden en daarmee vergroot je jouw bewustzijn, gevoel van eigenwaarden en biedt daardoor ook meer kansen en mogelijkheden om je leven naar eigen inzicht vorm te geven.”

Waar kunnen mensen je voor bellen?
“Voor mensen met psychosociale problemen of voor mensen die meer uit hun leven willen halen ondanks / dankzij hun chronische aandoening. Op www.jouwidentiteit.org ontdek je waarom, hoe en wat we te bieden hebben, met verschillende manieren om contact op te nemen.”

“Heb je een eigen verhaal? Wij verzamelen verhalen en goede verhalen plaatsen wij graag ook op onze website.”

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
“Het ziet er niet alledaags uit. Weg van de gebaande paden en op zoek naar nieuwe paden. Dat is precies wat wij bij onze cliënten willen losmaken. Het is een heerlijke, creatieve broedplaats om nieuwe wegen te bewandelen.”

“Daarnaast kan het misschien ook mogelijkheden bieden voor cliënten die een integratietraject in willen, zij kunnen op deze locatie werkzaamheden verrichten die De Ceuvel nog mooier, praktischer en wellicht ook nog creatievere kan maken.”

Je favoriete plek op De Ceuvel?
“Vooralsnog onze eigen stek, die we nog aan het inrichten zijn. Voor de rest gaan we dit nog graag verder ontdekken.”

Contact:
www.newwayzorg.nl & www.jouwidentiteit.org
Shiva Karimi: shiva@newwayzorg.nl – 0615236112
Gerard van Dijk: gerard@newwayzorg.nl – 0641505499