Acteer Workshop met Leon van Waas ‘So You Think You Can Act’


Acteer Workshop met Leon van Waas ‘So You Think You Can Act’

Terry Activiteitenbureau in samenwerking met acteur Leon van Waas organiseert een acteer workshop, genaamd: So You Think You Can Act. Deze eerste workshop start om 10:00 en duurt tot 16:00 en wordt gehouden in de Workship.

Leon van Waas & Terry Kruller
Leon van Waas heeft rollen gehad in onder meer: Zwartboek, Jensen en Brimstone. Leon heeft nu twee films in Hollywood en werkt inmiddels aan een nieuwe productie in Hollywood. Hij geeft deze informatieve dag samen met Terry Kruller von Nassau Dietz, zij verzorgt al meer dan 20 jaar management en coaching voor musici en acteurs. Samen hebben zij een doordacht programma samengesteld voor een afwisselende dag vol met tips en tricks van en over het acteerambacht.

De workshop
Tijdens deze workshop – voor met name beginnende acteurs – wordt de cursisten een aantal tips en tricks van het acteren geleerd: zoals omgaan met de camera, scenes naspelen, tekstbeheersing, het samenstellen van een portfolio, het benaderen van castingbureaus en hoe om te gaan met de eigen public relations. Deze workshop is internationaal georiënteerd maar wordt in het Nederlands gegeven. De workshop is voor iedereen geschikt en toegankelijk.

Aanmelden en inschrijven via:
https://www.terryactiviteitenbureau.nl/so-you-think-you-can-act/

2 February 2019

40,-

Workship

starts: 10:00

ends: 16:00