AMSTERDAM FRINGE FESTIVAL


AMSTERDAM FRINGE FESTIVALAmsterdam Fringe Festival op De Ceuvel
Amsterdam Fringe Festival, het eigenzinnige en out of the box theaterfestival, presenteert je in elf dagen maar liefst 55 jaw dropping perfomances!
Van 1 t/m 11 september staat nieuw, opkomend en ongekend talent te shinen op 29 bekendere, minder bekende en bijzondere locaties door heel Amsterdam.   

Theater, dans, muziek, performance art en storytelling: Amsterdam Fringe Festival heeft het allemaal, maar dan net even anders dan je misschien gewend bent. Laat je verrassen en onderdompelen tijdens deze elf dagen met experimentele, prikkelende en adembenemende  voorstellingen. Verticale muurdansen, interactieve podiumkunst, van queer identity tot city life en van mentale gezondheid tot vrouwenemancipatie, je kunt het allemaal terugvinden op ons programma.  

Amsterdam Fringe Festival biedt jou een festivalbeleving, waar je mond van open valt. HERO/BANLAOCH – SINÉAD O’BRIEN
De grote Ierse held Fionn Mc Cool neemt het koude water in zijn handen. De gewonde man wacht onderaan de heuvel. Slechts een paar druppels water van Fionn zullen hun wonden genezen en hun leven herstellen. Fionn denkt aan de mooie Grainne en laat het water uit zijn vingers lopen.
 

Sinead groeide op in een gezin met geestelijke gezondheidsproblemen en verslaving, maar denkt dat ze alles bij elkaar genomen zich goed heeft aangepast. Een echt papa’s meisje, haar vader was haar held. Mam is gek, pap is de leukste. Maar als ze opgroeit en haar vader een terugval krijgt, worden ze beiden gedwongen om de harde waarheid onder ogen te zien en de verhalen die ze zichzelf vertelden om te overleven opnieuw te onderzoeken. 

Scoor je tickets HIER!!

7 September 2022

12,50

Het Ceuvelterrein

starts: 19:15

ends: 20:10