Boas & Rüpert’s Platen Bonanza


Boas & Rüpert’s Platen Bonanza

Het zonnetje schijnt weer en wij schuiven alles naar buiten! Op wat nu al niets anders kan worden dan een legendarische zomerdag op de Ceuvel, nodigen we vinylfreaks en superselectors DJ Radikal Rüpert & Boas Hopma uit om fijne plaatjes voor ons te draaien vanaf de veranda.

PLATEN BONANZA (15:00-21:00)
Van Rüpert is vorig jaar een tas vol van zijn favoriete platen gestolen na een optreden, en pas nadat hij alle markten en winkels was afgestruind om zijn collectie weer compleet te maken, werd zijn eigen platentas weer teruggebracht. Als gevolg heeft hij ontzettend veel van zijn beste platen dubbel. Boas Hopma organiseert door de hele stad platenbeurzen voor kenners en liefhebbers onder de naam Good Music Vinyl Market oa. in het Volkshotel, Muziekgebouw Aan ’t IJ en bij ons op de Ceuvel (9 juli). Terwijl de heren plaat na plaat opzetten uit hun onuitputbare collectie, kan je door hun kratten heen gaan en kopen wat je tof vond klinken.

FIESTA (21:30-02:00)
’s Avonds rollen we de boel weer naar binnen en na een korte pauze (ook DJs moeten avondeten) gaan we vanaf 21:30 binnen nog even de tent afbreken!

Entree gratis!

PUUR PER TOEVAL
Is het deze week Dutch Carribean Shark Week en organisatie Save Our Sharks vertoont overdag in een van de boten van de Ceuvel een docu over bedreigde haaien, Sea Shepherd biedt info over de haai en hun werkzaamheden, binnen hangen grote foto’s van haaien, en als je je zwemspullen meeneemt dan kan je in het kanaal plonzen en stoeien met de opblaashaaien (12:00-18:00).
Check ook: http://bit.ly/2oFVHea

GOOD MUSIC VINYL MARKET @ DE CEUVEL (9 juli 13:00-18:00)
Op 9 juli organiseren we een grote platenbeurs op het plein van De Ceuvel. Meer info volgt spoedig! Wat we alvast kunnen zeggen is dat het sowieso te gek wordt!

3 June 2017

Gratis

Café de Ceuvel

starts: 15:00

ends: 0200