BOKEMEI BENEFIET


BOKEMEI BENEFIET


Het Bokemei Benefiet! Zondag 10 september bij Café de Ceuvel. Stichting Bokemei helpt vanaf 2002 (wees)kinderen in sloppenwijken en boerendorpen rond Accra in Ghana om naar school te gaan. Kom naar het benefiet en steun daarmee de stichting en hun werk. Ga voor het volledige programma en scoor je tickets hieronder. Gewoon nieuwsgierig? Dan kan je ook HIER een reservering maken in ons café.

Met een uitgebreid programma waaronder; een loterij, lezing, welness-corner met kapper en vlechten, winkeltje, massage, Ghanese keuken en live muziek van BRADU.

TICKETS
Wil jij meer te weten komen over het werk van Bokemei? Kom dan naar de lezing! Na de lezing serveert Café de Ceuvel een diner in Ghanese stijl.OVER BOKEMEI

De Ghanese naam ‘Bo Ke Mei’ betekent ‘Jij en Ik’ en staat voor samenwerking. Initiatiefnemer en voorzitter Abbey is Ghanees en woont al 39 jaar in Nederland. Hij weet wat armoede is en wil iets terugdoen voor zijn land. Samen met een trouwe groep gemotiveerde mensen.

In samenspraak met lokale koning en bevolking ligt hun focus op onderwijs, training en werkgelegenheid. Omdat er geen scholen in de buurt waren is op eigen grond gestart met de bouw van een scholencomplex. Circa 200 kinderen uit arme families volgen inmiddels al 9 jaar kleuter en basisonderwijs. Vanaf 2015 is ook het voortgezet onderwijs gestart (Junior High school). In 2018 werd het scholencomplex afgebouwd en de officiële opening gevierd. Inmiddels bedraagt het aantal schoolkinderen om en nabij de 300.


www.bokemei.nl

PROGRAMMA
16:00 Lezing Bokemei (enkel met ticket)
16:00 – 20:00 Doorlopend programma: Welness-corner met invlechten en massage, winkel & storytelling.
18:00 Diner (in combinatie met ticket of los in Café)
20:00 Bokemei Loterij
20:30 Live muziek: BRADU

BRADU
Als drummer en reiziger slaat Bradu (Portugal/Nederland) op de drums zoals hij wordt geraakt door de diversiteit van de wereld. Zijn manier van muziek mixen creëert resonanties tussen culturen, het lichaam en de ziel. De ervaringen worden via het trommelvlies omgezet in geluiden die het spel worden. Bradu benadrukt de harmonie tussen zintuigen als house, afrobeat, hiphop, funk, jazz en techno als één organisch lichaam (muziek).

10 September 2023

20,-

Café de Ceuvel

starts: 16:00

ends: 22:00