Buurderij de Ceuvel Kerst Special


Buurderij de Ceuvel Kerst Special

Iedere dinsdagavond organiseren wij een bijeenkomst waar de Buren van De Ceuvel direct hun boodschappen kunnen doen bij de Boeren uit de omgeving. Via het platform boerenenburen.nl bestellen de Buren voor zondagavond hun groentes, fruit, brood, zuivel en andere producten direct bij de Boer. De Boeren weten op deze manier precies wat ze dinsdag mee moeten nemen. Sommige producten zijn op deze manier zelfs dagvers! De Boeren komen zelf hun waren naar de Ceuvel brengen en daardoor zorgen we ook voor direct contact tussen Boeren & Buren. Veel van de Boeren van Buurderij De Ceuvel zijn ook leveranciers van Café de Ceuvel.

Zo werken we mee aan een transparant voedselsysteem waarbij stedelingen leren waar hun eten vandaan komt en tegelijkertijd krijgen de Boeren een eerlijke prijs voor hun producten. Menig Amsterdammer weet helemaal niet wat voor lekkers er in de buurt wordt geproduceerd, en daar kom je achter op Buurderij de Ceuvel!

Op 18 december organiseren we een heuse kerstspecial! De eerste 50 Buren die bij ons bestellen krijgen van onze Boeren een cadeautjepakketje mee. En er zijn deze editie extra veel lekkere dingen te bestellen. Eet smakelijk en fijne feestdagen 🙂

let op, op 25 december en 1 januari is de Buurderij NIET geopend!

De Buurderij De Ceuvel wordt gefaciliteerd door Boeren & Buren Nederland, en bij ons georganiseerd door Pieternel
Meer informatie, contact & bestellingen via: https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/8844

18 December 2018

Variabel

Cafe de Ceuvel

starts: 17:00

ends: 19:00