Ceuvel Kledingruil Extravaganza #10


Ceuvel Kledingruil Extravaganza #10


CEUVEL KLEDINGRUIL EXTRAVAGANZA #10
Onder het mom van: ‘Waarom kopen als je ook kunt ruilen?’, organiseert de Ceuvel een paar keer per jaar een grote kledingruil. Een goed excuus om de sparkle ✨ en joy terug te brengen in je kledingkast! Oftewel: een nieuwe garderobe scoren terwijl we met z’n allen een steentje bijdragen aan duurzaam consumeren.

SPELREGELS
– Maximaal 7 mooie kledingstukken/schoenen inleveren per persoon
– Voor ieder ingeleverd, goedgekeurd item krijg je een punt waarmee je één ander stuk kan uitzoeken. (Accessoires als sjaals/mutsen/tassen zijn een half punt)
– De kleding moet zijn:
schoon en gewassen
zonder gaten* of vlekken
niet gekrompen/verwassen/versleten
– Er komen in de loop van de dag steeds nieuwe stukken bij. Je punten blijven de hele dag geldig. Punten over? Maak er iemand anders blij mee!
– De kleding die overblijft gaat naar goede doelen:
Daklozenopvang De Regenboog Groep Amsterdam, Dress For Success Amsterdam, Hebben & Houwen, RE-BELL (tips voor organisaties die we kunnen helpen zijn altijd welkom!)

*Heb je nu echt een prachtstuk dat totaal de moeite van het repareren waard is? Neem het dan toch maar mee, we hebben net als afgelopen keer een reparatiehoek waar twee van onze vrijwilligers -gratis- kleine reparaties on the spot kunnen uitvoeren! ✂️

WAAR WAT WANNEER
Wanneer: zondag 16 februari
Waar: De loods NAAST Café De Ceuvel,
Papaverhoek 23, 1032 JZ Amsterdam.
Tijd: 11.00-17.00 uur
Kosten: €3,00 de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed mode/duurzaamheid doel.

TICKET

16 February 2020

3,-

De Galerie

starts: 11:00

ends: 17:00