Ceuvel Sessions // Benjamin Fro & Noa Lauryn


Ceuvel Sessions // Benjamin Fro & Noa Lauryn


OVER CEUVEL SESSIONS

Gratis live muziek in het gezellige Café de Ceuvel aan het water! Café de Ceuvel en AMP vormen samen Ceuvel Sessions. Van dancehall tot jazz tot funk tot house tot opera. Wil je erbij zijn? Reserveer dan via de pop-up linksonder een plekje in het cafe.

OVER BENJAMIN FRO
Benjamin Fro is een Amsterdamse singer-songrapper die op dansbare beats tekeergaat met geëngageerde teksten. Zijn muzikale invloeden zijn o.a. Kendrick Lamar, Chance the Rapper en Noname maar zijn boodschap komt overeen met die van Bob Marley, Logic en Laurynn Hill. Zijn muziek brengt verschillende genres samen en is altijd groovy en dansbaar. Samen met zijn liveband weet hij elke zaal wakker te schudden. Benjamin Fro werd geboren in 1994 en deed in zijn jeugd al veel podiumervaring op met o.a. de band PLeaSe!

Op 24 februari 2017 presenteert Benjamin Fro zijn eerste solo-album: Praten Over Leven en zet hij zichzelf voor het eerst op de kaart als solo-artiest. Er volgt een bewogen jaar met veel optredens, een song op een Poolse hit-cd, een viral filmpje van het gedicht ‘Minder Geert’, een nummer onder de documentaire ‘I Love My Muslim’ en meer dan 400k streams op Spotify. Op 8 februari 2018 presenteerde Fro in een uitverkocht Paradiso zijn 2e album: Behave. Het album staat bol van catchy hooks en behelst een kritische blik op de Nederlandse ‘normaal doen’ mentaliteit. In 2019/2020 bracht hij een vierdelig album uit genaamd ‘Everybody, In The City, Hates The System, I Love Them’

Instagram: @benjaminfro.music
Facebook: Benjamin Fro / @Fro.from.Amsterdam
YouTube: Benjamin Fro
Website: www.benjaminfro.com

OVER NOA LAURYN
Onmiskenbare groove en sterke vocalen vormen de essentie van Noa Lauryn’s muziek. In combinatie met stapels harmonieën en warme keys ontstaat een unieke future soul sound. Het resultaat reikt van zwoele RnB tot catchy funk met een feel good vibe en een attitude.

Geboren en getogen in Amsterdam groeide Noa op als muzikantendochter. Soul en jazz werden er thuis met de paplepel ingegoten. Autoritjes ontbrak het nooit aan de muziek van D’Angelo, Earth, Wind & Fire en Marvin Gaye. Ze ging mee naar gigs van haar vader en leerde zingen van haar moeder. Onvermijdelijk zou Noa ook haar weg naar het podium vinden.

In 2019 stelde ze haar band samen, bestaande uit Pat Stewart (bas), Nello Biasini (drums), Simone Cesarini (gitaar) en Boudewijn Pleij (toetsen). Dat jaar traden ze onder andere op in Cinetol, Jazzcafé Dizzy, Stathe en op Red Light Jazz Festival. In 2020 kwam haar debuut EP, Colin Street, uit samen met een videoclip voor single No Hurries. Beide genoten lovende kritiek van 3voor12, NPO 2 en Dansende Beren.

Op dit moment werkt ze aan haar eerste album, verwacht in het voorjaar van 2022. Op dit album zal een sterke combinatie van old school soul, jazz en hiphop en new school RnB naar voren komen. Ook komen er samenwerkingen aan met o.a. Benjamin Fro, Maddy Moreah, Greyheads, ,multibeat en Liquid Spirits.

Instagram: @noa.lauryn.music
Facebook: Noa Lauryn / @noalaurynmusic
YouTube: Noa Lauryn .music
Website: www.noalauryn.com

 

26 May 2022

Free

Café de Ceuvel

starts: 21:30

ends: 22:30