Special Chefs making a Chef Special


Special Chefs making a Chef Special


PSST HEB JE HET AL GEHOORD?

Café de Ceuvel krijgt een nieuwe chef!
Op deze historische avond is er een megavettesupercollabo tussen onze nieuwe en oude chef en gaan ze samen voor jullie een viergangen diner maken om nooit meer te vergeten! Kom allen naar deze avond die zowel een afscheid van Chef P. is als een verse inwijding van onze Chef R. Laat de alcohol maar rijkelijk vloeien, samen pinken we de traantjes weg.

MENU
Chef R. en Chef P. zijn nu nog druk bezig hun krachten te bundelen. In het nieuwe jaar vertellen we wat er precies op het menu staat! 
Naast het speciale menu, kun je de gehele avond ook al onze snacks bestellen. 

VOOR CHEF P.
Het hele Café de Ceuvel team gaat onze lieve en legendarische crowdsurfende chef Pierre ongelofelijk missen. Pierre heeft de keuken de afgelopen jaren gevuld met Franse allure, maar deze man vliegt binnenkort helemaal naar Canada om daar het land op z’n kop te zetten! We zijn een beetje jaloers op Canada, maar.. we gunnen het ze op zich ook wel.

VOOR CHEF R.
We zijn dan ook heel blij dat we een suppervette nieuwe chef hebben die de spatel gaat overnemen. Het is een understatement als we zeggen dat we bijzonder veel zin hebben om te beginnen met de “ont”groening van Chef R & het nieuwe menu dat start in februari.

Gelukkig hebben we nu al de Chef(s)special avond om het neusje van de (veganistischemicroplasticvrije)zalm te proeven!

RESERVEREN
Het diner wordt geserveerd tussen 18.30 en 21.00
Wil je samen met ons deze speciale avond vieren. Klik dan HIER.
Vol = Vol

11 January 2020

-

Café de Ceuvel

starts: 18:30

ends: 21:00