De Ceuvel 4 Jaar – Open Boten & Verjaardagsfeest


De Ceuvel 4 Jaar – Open Boten & Verjaardagsfeest

Het is alweer 4 jaar geleden dat onze bootjes op het droge werden getrokken en wij geland zijn op de voormalige scheepswerf “De Ceuvel-Volharding.” Wij hebben weer een prachtjaar gehad en willen iedereen graag laten zien hoe het nu met ons gaat. Daarom organiseren we een feestje met champagne, high fives, open ateliers, lekkere muziek, en de fijnste mensen van de wereld, namelijk jullie, onze vrienden.

Ons verjaardagsfeest valt dit jaar toevallig samen met het WeMakeThe.City Festival! Check de website voor het programma in de rest van de stad: https://wemakethe.city

12:00 – 18:00
Open Boten & Gein op het Plein
Entree Gratis

18:00 – 04:00
Feest & Vuurtjes tot de Late Uurtjes
Entree € 12,50

Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ceuvel4jaar 

—————————–
PROGRAMMA:

 

PLEIN:

 

Veranda Podium:

13:00 – 17:00 The Pick-Up Trucker
17:00 – 18:00 Mustang Medicine
18:00 – 19:00 Nieuwendammer Shantykoor
19:00 – 20:00 Seagulls
21:00 – 22:30 Boka de Banjul
22:30 – 01:00 ChinChan (binnen)
01:00 – 04:00 Stefnitz (binnen)

 

Andere Activiteiten buiten:

11:00 – 12:30 Yoga op het vlot
Voordat de verjaardag goed en wel begonnen is kan je de dag beginnen met een heerlijk ontspannende gratis proefles verzorgd door Ronald van Rumah Yoga. Er zijn een paar matjes aanwezig maar neem je eigen mee als het kan! Bij slecht weer binnen.

13:30 Opening Bijenkast & Insectenhotel door The Pollinators
De Ceuvel heeft dankzij Odin biologische foodcoop sinds kort haar eigen bijenkast! En we hebben meteen doorgepakt en ook een insectenhotel geïnstalleerd! De feestelijke opening van deze behuizing van onze nieuwste bewoners wordt verzorgd door onze bestuivers van The Pollinators

13:00 – 17:00 Buurderij De Ceuvel 
Het wekelijkse boeren marktje van de Ceuvel organiseert een proeverij op het plein en voor deze speciale editie hoef je niet per se van te voren te bestellen! 

12:30, 13:30 & 14:30 Rondleiding over de Ceuvel
Benieuwd naar het verhaal achter de Ceuvel, de technieken en de mensen? Volg tijdens onze verjaardag een rondleiding over het terrein van een echte Ceuvelaar (voor de verandering helemaal gratis en voor niks).

15:30 Free Floating on the Raft
Piraat Daan en zijn manschappen verplaatsen de drijvende tuinen van hun huidige ligplaats naar het vlotpodium aan de kop van de steiger. Onderwijl smeert het Noordkoor hun kelen terwijl ze naar hun podium worden gevaren. 

 

IN DE BOTEN: 

Crossboat at De Ceuvel:
12:00 – 18:00 Zero Waste Market
The Zero Waste Market is where zero waste enthusiasts can sell their products, advertise their sustainable businesses and be advocates for zero waste. We will be selling products such as: cosmetics – package free and in bulk, bathroom and kitchen accessories, lifestyle products made from repurposed materials, plants and more.

The Love Boat: 
12:00 – 14:00 Dr. Monk presents The Church of Climate Change
Sociaal innovatie bureau Dr. Monk, actief in Amsterdam en in Accra (Ghana) presenteert haar nieuwste project: The Church of Climate Change! Leer meer en sluit je ook gelijk aan bij deze community van denkers, doeners en creatieve geesten die bijeenkomen om acties te ondernemen voor klimaatverandering en te reflecteren op de manier waarop wij omgaan met de natuur.

15:00 – 17:00 Workshop Personal Leadership
UnBeaten Adventures & The Tipping Point Foundation organiseren een workshop Personal Leadership en vertellen over de retreats die zij organiseren in de Pyreneeën.

Die Brett:
14:30, 15:30 en 16:30 Upcycling van Materialen in de Architectuur
Afgedankte windmolenwieken worden speelobjecten en afval wordt architectuur. Jos de Krieger geeft een korte presentatie (15-20 min.) over het werk van zijn bureau Superuse-Studios over bouwen met restmaterialen. Na afloop is er de mogelijkheid om door te praten en verder te vragen over dit thema.

Metabolic Lab:
14:00 – 17:00 Metabolic Alumni Meet-up
During the Ceuvel’s birthday, Metabolic catches up will all those former employees and interns of the sustainable consultancy company, who have moved on to do other epic stuff elsewhere.

Workship op de Ceuvel:
15.00 – laat
Iedereen is welkom op podium de Workship om zijn of haar kunsten over het voetlicht te brengen. Muziek, poëzie, toneel, stand-up comedy, alles mag. Dus neem je instrument mee voor de jamsessie, bestijg het open podium en speel het meest hartverwarmende nummer, of toon ons een glimp van je innerlijk behang door poëzie voor te dragen.
Weet je nu al dat je iets wil komen doen dan horen we dat graag! 

Lots Of:
14:00 – 17:00 Speurtochten & Schminken
De ontwerpers van de Lots Of boot hebben een prachtige Ceuvel speurtocht ontwikkeld die je bij hen kan komen doen en als je hem goed oplost krijg je een kleine prijs! Jona (van Storyminded) kleurt het feest in door grote en kleine gezichten te beschilderen. Laat het befaamde Ceuvel-bootje op je arm of gezicht schminken, word› een natuurmens (bloemen/bijen/indianen/dat soort ongein) of laat je omtoveren tot een circusartiest 🙂 Wie durft?

15:00 – 16:00 Workshop circusfiguren knippen voor kinderen 
De ontwerpers van de Lots Of boot leren je hoe je in een handomdraai van simpele witte papiertjes prachtige circusartiesten kan knippen

De Keijzer:
13:00 – 16:00 Het Zuiverende Park & De Zuivere Geest
Wil je meer weten over het Zuiverend Park, over hoe we op De Ceuvel met planten de vervuiling van de grond aanpakken? Grijp je kans en laat je er alles over vertellen op onze boot…
En… nieuw op De Ceuvel: vanaf de zomer start parkwachter Anke Wijnja met Mindfulnesstrainingen en meditatiecursussen op De Ceuvel. Ook geeft ze elke maandag en vrijdag Tibetaanse energetische healings op haar boot. Loop binnen voor info en om te genieten van het uitzicht.

The Dutch Weed Burger Boat:
14.00 & 16:00 The Dutch Weed Burger Documentary (30 mins)
In 2012 Mark Kulsdom and Lisette Kreischer went on a culinary road trip to discover the plant based food scene in New York. This film documents the establishment of the Dutch Weed Burger. With afterwards a Q&A with the filmmaker gone social entrepreneur
21.00 – 04.00 Seaweed Rave, celebrating 5 years of the Dutch Weed Burger!

De Ark:
12:00 – 18:00 Open Atelier Patricia Paludanus
Kunstenares Patricia Paludanus heeft de hele dag haar boot open voor geïnteresseerde bezoekers. Neem een kijkje bij haar tentoonstelling en maak een praatje.

23 June 2018

Open Boten - Gratis // Feest - €12,50

De Ceuvel

starts: 12:00

ends: 04:00