De Ceuvel Unplugged – Indian Summer Edition


De Ceuvel Unplugged – Indian Summer Edition

De nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer (ook wel als Été Indien of Indian Summer aangeduid) is de periode van begin september tot half november waarin het nog zomerachtig weerkan zijn. Het mooie nazomerweer staat bekend om de mooie herfstkleuren en het lage zonschijnsel. De oorspronkelijke bewoners van Amerika, de indianen, symboliseerden het prachtige natuurfenomeen met het bloed van gedode beren op berenjacht. Dit was tevens oogsttijd voor de Indianen.

Stilte en rust dus, die Indian summer. Bij de vijfde editie van De Ceuvel Unplugged gaan we het anders doen. Bijkomen van de zomer doen we door muziek te maken! En natuurlijk mag je ook stil zijn om naar de muziek te kunnen luisteren. En genieten van die mooie kleuren.

Afhankelijk van het weer hebben we een binnen en buitenpodium (met kampvuur) en fantastische muzikanten. De line up zullen we binnenkort vrijgeven. Houd het event dus in de gaten!

***
Inloop: 20:30
Aanvang: 21.00
Entree: €6,-

De Ceuvel Unplugged is een maandelijkse podiumavond voor muzikanten en muziekliefhebbers. We bieden een podium aan gevestigd en aanstormend talent met intieme akoestische, semi-akoestische en elektro-akoestische sessies.

Unplugged is een samenwerking tussen Workship, Podium op de Ceuvel, Cafe De Ceuvel en Ietje artistmanagement.

https://www.facebook.com/events/1099509193463255/

30 September 2016

6,-

Workship

starts: 20:30

ends: 23:00