De Wasstraat #5: Kledingruil Extravaganza op de Ceuvel


De Wasstraat #5: Kledingruil Extravaganza op de Ceuvel

De vorige editie van de Wasstraat weer een groot succes, en de zomer komt er bijna aan! Heb je ook een kast vol kleding maar toch niets om aan te trekken? Dan is het weer de hoogste tijd om je kast eens grondig door te spitten. Verzamel je mooiste kledingstukken die niet meer bij jou passen en ruil ze om voor nieuwe favoriete stukken op de volgend editie van onze kledingruil op 19 mei 2018!

Waarom nieuwe spullen kopen als je ook kan ruilen? Het telkens produceren en consumeren van nieuwe spullen is een van de grootste oorzaken van klimaatverandering. Helaas speelt ook de mode-industrie daarin een grote rol. Op de kledingruil voorzie jij jezelf van een nieuwe look, kun je verantwoord shoppen en draag jij je steentje bij aan een duurzamere mode industrie.

SPELREGELS KLEDINGRUIL:
– Neem minimaal 3 en maximaal 7 mooie kledingstukken mee.
– Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom, geen lingerie.
– Voor ieder ingeleverd stuk krijg je een voucher waarmee je één ander stuk kan uitzoeken. De jury bepaalt aan de ingang of jouw stukken nog aantrekkelijk genoeg zijn om iemand anders blij mee te maken en geeft je een voucher waarop staat hoeveel stukken je kunt uitzoeken.
– De kleding moet zijn:
x schoon en gewassen
x zonder gaten of vlekken
x niet gekrompen of verwassen.
– De Wasstraat is dynamisch: er komen in de loop van de dag steeds nieuwe stukken bij!
– De kleding die niet is geruild, gaat naar een goed doel.
– Uit onze ervaring blijkt dat er vooral dames meedoen aan de kledingruil, maar wat ons betreft mogen er ook echt meer heren komen!

 

Facebook evenement: goo.gl/tEtf3e

 

19 May 2018

Gratis

De Ceuvel

starts: 11:00

ends: 16:00