DIY Natural Cosmetics Workshop


DIY Natural Cosmetics Workshop

Yummie Life Naturals is weer terug met een nieuwe spoedcursus in het maken van je eigen natuurlijke health en beauty producten!

Heb je je ooit afgevraagd wat er precies in cosmetica zit? Heb je ooit je eigen  customized producten willen maken? In deze DIY Natural Cosmetics workshop zal Yummie Life Naturals je inspireren om  het heft in eigen handen te nemen door je te leren hoe je je eigen natuurlijke health en beauty producten kan maken!

De middag bestaat uit een inspirerende presentatie en workshop waarin je 3  producten kunt maken om mee naar huis te nemen. Wij voorzien alle nodige materialen/ingrediënten, en leren je de basics van DIY huidverzorging en aromatherapie om thuis je eigen producten te kunnen maken. 

Yummie Life Naturals is een in Amsterdam gevestigde onderneming op het gebied van natuurlijke gezondheids- en schoonheidsproducten. De missie is om een duurzame en op de natuur gebaseerde levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hechten wij veel waarde aan het delen van informatie en methoden op de doe-het-zelf wijze, waarin deelnemers leren hoe ze zelf sommige van hun alledaagse behoeften kunnen aanpakken.   Voor updates, bezoek @yummie.life.naturals op Facebook en Instagram.

> Prijs | €42,50 incl. 3 producten (Om mee naar huis te nemen?), instructie handboeken, koffie, thee en snacks tijdens de workshop & een gratis drankje bij Cafe De Ceuvel

> Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/diycosmetics18

> This workshop is in English

> Neem voor vragen contact op | helloyummielife@gmail.com

> Neem je vrienden mee met de ticketcode | makersway

3 March 2019

42,50

Metabolic Lab

starts: 12:00

ends: 15:00