DIY Natural Cosmetics Workshop


DIY Natural Cosmetics Workshop

Yummie Life Naturals is weer terug met een nieuwe cursus voor het maken van je eigen natuurlijke health en beauty producten!

Heb je je ooit afgevraagd wat er precies in cosmetica zit? Of heb je ooit je eigen producten willen maken? In deze DIY Natural Cosmetics workshop zal Yummie Life Naturals je inspireren om  het heft in eigen handen te nemen door je te leren hoe je je eigen natuurlijke health en beauty producten kan maken. Yeliz neemt je mee aan de hand en leert je eeuwenoude natuurlijke technieken.

De middag bestaat uit een inspirerende presentatie en workshop waarin je 3  producten kunt maken om mee naar huis te nemen.

Tijdens de workshop maken we deodorant, lippenbalsem en bodyscrub. We voorzien alle nodige materialen en ingrediënten, en leren je de basics van DIY huidverzorging en aromatherapie om thuis je eigen producten te kunnen maken.

Yummie Life Naturals is een  in Amsterdam gevestigde onderneming op het gebied van natuurlijke gezondheids- en schoonheidsproducten. De missie is om een duurzaame en op de natuur gebaseerde levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. Hierom hechten wij veel waarde aan het delen van informatie en methoden op de doe-het-zelf wijze, waarin deelnemers leren hoe ze zelf sommige van hun alledaagse behoeften kunnen aanpakken.  De producten van Yeliz zijn ook maandelijks te bestellen via Buurderij de Ceuvel.
Voor updates, bezoek @yummie.life.naturals op Facebook en Instagram en check https://boerenenburen.nl/nl/assemblies/8844

> Prijs | €42,50 incl. 3 producten (om mee naar huis te nemen), geschreven instructies, koffie, thee en snacks tijdens de workshop & een gratis drankje bij Café De Ceuvel

> Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/diycosmetics17

> Let op de workshop is in het Engels!

> Neem voor vragen contact op met Yeliz | helloyummielife@gmail.com

> Neem je vrienden mee met de ticketcode | makersway

11 November 2018

42,50

Metabolic Lab

starts: 12:00

ends: 15:00