Dormsessions Festival: Afloat


Dormsessions Festival: Afloat

 
Dormsessions is een muziekplatform dat is opgericht door studenten van Amsterdam University College. De afgelopen drie jaar hebben zij opkomend muzikaal talent uit het hele land een podium geboden in de studenten “dorms”. Vanwege de unieke en intieme setting van deze huiskamerconcertjes, heeft Dormsessions een trouw publiek opgebouwd van ver buiten de universiteit en een divers netwerk van jonge muzikanten uit het hele land.

En wat is nu een betere manier om deze drie jaar Dormsessions te vieren dan met een festival op De Ceuvel! Op deze – hopelijk zonovergoten – plek zal Dormsessions buiten huiselijke sferen te treden, met behoud van de intieme setting door podia op bootjes en vlotten.
 
De line-up (zie hieronder) voorziet jullie, al drijvend op het IJ, van een gevarieerde dag vol muziek: van post-pop tot contemporary soul voorzien met zowel Nederlandse als Britse artiesten. 
 
Na een dag vol live muziek, zullen onze goede vrienden bij KURA en AUC Webradio ons tot in de vroege uurtjes laten dansen binnen in het Café op een elektronische mix van wereldmuziek tot house/disco. 
 
Tickets: € 8 (excl. service kosten)
Voor meer informatie en om op te hoogte te blijven: https://www.facebook.com/events/1659692511001986/
 

10 June 2017

€ 8,-

De Ceuvel

starts: 15:00

ends: 02:00