Dus Wat Gaan Wij Doen? Online Festival


Dus Wat Gaan Wij Doen? Online Festival

Is ons voornemen om duurzamer en socialer uit de crisis te komen net zo vluchtig als ons voornemen om vanaf 1 januari nu toch écht drie keer week ons in het zweet te werken in de sportschool? Op 10 oktober – de Dag van de Duurzaamheid – nemen we dit onder de loep tijdens de nieuwe editie van het Dus Wat Gaan Wij Doen duurzaamheidsfestival. Hoe zit het ook alweer met ons verlangen naar een nieuw en duurzaam normaal?

Tijdens deze Dus Wat Gaan Wij Doen? editie zetten we daar onze schouders onder en gaan we aan de slag met deze vragen, samen met vooruitstrevende ondernemers, denkers, journalisten en dromers. En leggen we al deze mooie plannen, dromen en ambities vast in resoluties voor onszelf en elkaar. Kortom, we gaan aan de haal met dat nieuwe normaal! Doe je mee?!

In verband met Corona, wederom online, maar gewapend met een interactieve livestream uitzending, Zoom PechaKucha’s, workshops in huis-tuin-en-keuken-duurzaamheid101, en duurzaam & delicious festival voedsel belooft het weer een inspirerend (huis)feest te worden deze 10 oktober van 14:30 – 19:00. Kom in de sfeer door de festival borrelbox in huis te halen, chat mee tijdens de uitzending en kijk ’s avonds naar duurzame docu’s met gelijkgestemden.

Dus Wat Gaan Wij Doen? is een samenwerking tussen De Ceuvel, BlueCity & Milieudefensie. Om mee te doen ga je naar www.duswatgaanwijdoen.nl

10 October 2020

2,50

Online

starts: 14:30

ends: 19:00