Duurzame Wildpluk Jaartraining!


Duurzame Wildpluk Jaartraining!

Wil jij ècht goed en duurzaam leren wildplukken?

Zeker zijn van wat je plukt, ook als je in het eentje in het bos staat? Ontdekken hoe je kunt plukken zonder de natuur te benadelen? Wil je meer leren dan zevenbladpesto? Kom dan mee met de Wildpluk jaartraining van The Nature Connection!

Je gaat elk seizoen mee op Wildpluk Expeditie (4x) èn krijgt daarnaast 3 Wildpluk ‘Special’s over een bijzonder onderwerp (bijv. bos-EHBO, Thee & Koffie planten, koken op vuur).
Oftewel: 7 live expedities door het jaar heen waarbij we zowel plukken als er mee koken of iets maken. We beginnen niet steeds opnieuw, maar bouwen door op wat je de keer ervoor hebt gezien/geleerd/gedaan.

Om het je nog meer eigen te maken krijg je tips en opdrachten die je tussen de sessies door zelf kunt doen – zo ontdek je wat je in je eigen buurt kunt vinden en krijg je vertrouwen in je eigen pluk. Dat maakt het ook mogelijk om verwerkingstechnieken die wat meer tijd vragen in de training te verwerken (zoals fermenteren, drogen, limonade of jam maken, etc.).

Kortom: we gaan echt de Wildpluk-diepte in!

 

Start vrijdagmiddag 27 september. Andere data: 15 november, 20 december, 14 maart, 18 april, 16 mei en 27 juli


Meer informatie en aanmelden:

https://thenatureconnection.nl/wildplukken-jaartraining/

 

Over de trainer: Anke Wijnja verbindt mensen met zichzelf en met de natuur met haar bedrijf The Nature Connection. Ze houdt kantoor op de Ceuvel, waar ze onder meer de beheerder is van het Zuiverend Park. Anke heeft enorme kennis van natuur en alles wat groeit en bloeit, en brengt dat met veel enthousiasme over. Naast de Wildplukexpedities is ze natuurcoach en geeft ze mindfulness in de buitenlucht.

27 September 2024

€455,- (7 expedities)

De Ceuvel

starts: 11:00

ends: 17:30