EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING – 8 WEKEN


EIGENTIJDSE MINDFULNESSTRAINING – 8 WEKEN

Had je ook van die goede voornemens begin dit jaar?
Minder haast, meer genieten, meer vertrouwen in jezelf?
Geef ze de ruimte en schrijf je nu in!

Want er is een manier om anders in het leven te staan. Ook voor jou. Niet op ‘een kussen’ of op een yoga mat. Maar gewoon, in je dagelijks leven. Daar gaat het namelijk om, bij Mindfulness: dat jij in jouw leven, met jouw dagelijkse dingen meer ruimte voelt, rust in je hoofd, weten wat je zelf wil en genieten van wat er is.

De training is gebaseerd rondom wat jij ervaart. Daarom geef ik de training flexibel, en in kleine groepen. Heel helder, nuchter en praktisch. Met verschillende soorten oefeningen zodat jij uit kunt proberen wat bij je past. Kort of lang, binnen of buiten. Met extra aandacht voor toegepaste oefeningen, die je gewoon in je dagelijks leven kunt doen.

Trainingen zijn er zowel op woensdagochtend als woensdagavond.

OVER ANKE
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Meditatie maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

MEER INFO 
https://ankewijnja.nl/mindfulness/

AANMELDEN 
Kan per mail naar info@ankewijnja.nl, of via de site  

12 February 2020

325,-

Workship

starts: 19:30

ends: 22:00