Ende Gelände – Informatieavond


Ende Gelände – Informatieavond

 

OPROEP
Wil je weten waar Ende Gelände om draait?
Heb je nog onzekerheden over deze vorm van actievoeren?
Heb je andere vragen over de actie?
Of ben je al van plan om te gaan en wil je contact maken met andere activisten?

Waar je ook staat, laat we samenkomen en ons informeren, contact maken en ons voorbereiden op de grootste daad van burgerlijke ongehoorzaamheid in Duitsland. Samen staan we sterk.

Nodig al je vrienden, familie, buren en wie nog meer uit!
Acitivisten met een beperking zijn ook meer dan welkom om mee te doen, voor jullie zijn is er dit jaar ook een mogelijkheden om aan de actie deel te nemen.

ACHTERGROND INFORMATIE
Na de publicatie van het “klimaatpakket” van de federale overheid kondigt de actiealliantie Ende Gelände een massale actie van burgerlijke ongehoorzaamheid aan in het Lusatian kolenmijngebied. Duizenden mensen zullen steenkoolinfrastructuur met hun lichamen blokkeren in het weekend van 29 november tot 1 december 2019.

Ende Gelände protesteert tegen de totale mislukking van de federale regering in het klimaatbeleid. De alliantie eist een onmiddellijke exit uit kolen en een fundamentele systeemverandering.

Wij zijn voor het onmiddellijk beëindigen van de kolenwinning. Van 29 november tot 1 december zetten we ons af tegen de vernietiging van de aarde in Lausitz, Duitsland en blokkeren we de koleninfrastructuur.

19 November 2019

Gratis

Metabolic Lab

starts: 19:00

ends: 21:00