FLAMENCO SESSIONS


FLAMENCO SESSIONS

Nieuw bij Café de Ceuvel: Flamenco Sessions
Flamenco danseres Olga Baeza zal onder begeleiding van Anoush Saadat (flamencogitarist) & Danny Rombout (percussionist) de kunst van Flamenco laten zien. Waan je in Spanje bij het mooiste Café aan het water in Amsterdam.

Mis dit niet en reserveer snel een tafeltje HIER!

Anoush Saadat
Anoush, flamencogitarist, geboren in Parijs, woonachtig in Rotterdam. Speelt klassieke gitaar sinds zijn achtste, maar ontdekte zijn liefde en fascinatie voor de flamencogitaar sinds zijn verhuizing naar Andalucia. Zijn talent heeft hem geleid tot optredens in het Picasso Museum (Málaga), Lope de Vega theater (Sevilla), ‘El Tablao Garlochí’ (Tokyo) en TivoliVredenburg (Utrecht). Nu heeft hij zijn eigen flamenco-jazz kwartet ‘Karisma’ waar hij met regelmatige basis mee optreedt.


Danny Rombout

Danny, een bedreven en volleerd live en recording percussionist, drummer en producer, geboren in Wageningen en momenteel woonachtig in Rotterdam. Hij leerde muziek spelen toen hij opgroeide in een muzikaal levendige familie met Surinaams-Indiaanse roots. Hij speelde Latin, Caribische en andere Afrikaanse en Aziatische muziek waarin dans en plezier centraal stonden en ontwikkelde een groot gevoel voor muzikale interactie en expressie. Momenteel werkt hij aan zijn eigen muziek en werkt hij samen met verschillende artiesten, op zoek naar de juiste combinaties van stijlen zoals Latin, Flamenco, West-Afrikaans en Jazz.


Olga Baeza

Olga, een klassiek Spaanse Flamenco danseres uit Alicante, woonachtig in Amsterdam. Haar liefde voor dansen begon toen ze drie jaar oud was. Ze voltooide haar diploma Beeldende Kunst en Klassiek Spaanse Dans & Flamenco studies in Madrid en trad op als danseres in het Instituto Flamenco La Truco. Ze danste en gaf les in Flamenco Amsterdam Dansschool bij Teresa Jaldón en werkt nu voor haar eigen bedrijf Baeza Flamenco. Ze blijft in haar dansen de combinatie met de Spaanse traditie en andere culturen onderzoeken.

29 July 2022

Free

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 22:00