Grachtenfestival // Dynamo Mundi & the Positive People // Sold-Out


Grachtenfestival // Dynamo Mundi & the Positive People // Sold-Out

Normaal houden we op maandag onze poorten gesloten maar als het Grachtenfestival de aller tofste band bij jou aan het water wil laten spelen, dan zeg je natuurlijk geen nee.

Voor 5 euro euro ben jij bij het Grachtenfestival optreden van Dynamo Mundi & The Positive People op De Ceuvel, op het water natuurlijk. 

OVER DYNAMO MUNDI & THE POSITIVE PEOPLE
De appel valt niet ver van de boom! Veel musici zijn beïnvloed door hun ouders en de familie Zandvliet is daar zeker geen uitzondering op. Zonen Ko en Dirk richtten allebei hun eigen band op die beiden twee van de grootste van het land werden. Ko met Jungle by Night en Dirk met Gallowstreet hebben al de hele wereld afgetourd met hun muziek maar in deze band zijn ze weer terug bij waar ze vandaan komen, thuis.

Dynamo Mundi & the Positive People is een samenstelling van ouders Jos en Septimia Zandvliet, zonen Ko en Dirk Zandvliet en hun vrienden Bo Floor en Peter Keijsers. Hun muziek is net zo positief als hun naam, een vrolijke mix van muziek uit verschillende culturen. Vier blazers geleid door een banjo gevolgd door een bass drum. Tijdens optreden is het moeilijk stil te blijven zitten en haast onmogelijk niet te lachen, dat belooft wat!

PRAKSTICHE INFO
Tijd optreden: 12.30 – 13.30
Prijs: 5 euro
Tickets: https://www.grachtenfestival.nl/concert/dynamo-mundi-the-positive-people_10-08-2020_1230?fbclid=IwAR3ADRKt4OGjL2NCQ_6MHd2RUYjmcbzKDOYDKUmUwSe_5j6E6dIagPJZO0g

10 August 2020

5,-

Het Plein

starts: 12:30

ends: 13:30