GRACHTENFESTIVAL // TALLULAH ROSE


GRACHTENFESTIVAL // TALLULAH ROSE

Grachtenfestival 2023. Kom naar een van de gezelligste café’s van Amsterdam Noord, de Ceuvel, voor een heerlijk zomers concert!

Tallulah Rose en haar band zijn een groep internationale jonge muzikanten uit Amsterdam die een mix van instrumentale en vocale muziek recht uit het hart en op zeer hoog niveau spelen. Met hun sublieme instrumentatie, arrangementen en improvisatie laat de groep de klanken van soul, jazz, electronica en hiphop naadloos in elkaar overvloeien. Geïnspireerd door artiesten als Robert Glasper, Hiatus Kayote, Lianne Lahavas, Jordan Rakei, Theo Croker, is de muziek energiek, maar toch intiem, en neemt je mee op een reis door innerlijke en uiterlijke dimensies.

Geboren in een kunstenaarsfamilie, is de Schotse saxofonist/zanger/componist Tallulah Rose ondergedompeld in muziek, dans en kunst, spelen en optreden sinds haar conceptie. Op 16-jarige leeftijd verhuisde ze naar Amsterdam, NL om jazzsaxofoon te studeren aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze haar band oprichtte met andere internationale muzikanten.

Tallulah Molleson tenorsaxofoon, zang  /  Joshua Lutz piano  /  Julek Warszawski gitaar  /  Deborah Slijkhuis bas  /  Kasparas Petkus drums

15 August 2023

Free

Café de Ceuvel

starts: 17:00

ends: 18:00