Green Week: The Playground @ De Ceuvel


Green Week: The Playground @ De Ceuvel

Met veel enthousiasme presenteert BSH Productions, Field Lab Amsterdam Noord in samenwerking met OBS Overhoeks, de kwartiermakers van Buiksloterham The Playground @ de Ceuvel. Dit jaar zal de eerste editie plaats vinden op 16 december.

The Playground is de feestelijke afsluiter van de Green Week. In deze week gaan groepen 5 en 6 van OBS Overhoeks actief aan de slag met de thema’s hernieuwbare energie, gescheiden afvalverzameling, recycling en duurzaam omgaan met grondstoffen zoals drinkwater. Een onderdeel van de Green Week is het maken van een werkstukje van gerecyclede materialen. Dit kan een kunstwerk of misschien wel een revolutionaire uitvinding zijn!

The Playground zal plaatsvinden bij de Ceuvel en is het moment waarop iedereen nog een keer samenkomt om de stukjes van de kinderen te bekijken en naar interessante lezingen te luisteren van diverse circulaire initiatieven in Buiksloterham. Afsluitend vind er een gezellige borrel plaats in Café de Ceuvel: een mooi moment om elkaar beter te leren kennen en na te denken wat u kunt doen om een bijdrage te leveren aan het circulaire Buiksloterham. Alle ouders, (toekomstige) buurtbewoners en ondernemers zijn uiteraard van harte uitgenodigd.

16 December 2016

Gratis

De Ceuvel

starts: 18:30

ends: 21:00