Greendoc // Biggest Little Farm


Greendoc // Biggest Little Farm

FILMVERTONING
Greendoc is een terugkerend evenement waarbij we inspirerende, urgente en bijzondere documentaires vertonen op De Ceuvel. Wij geloven in de kracht van mooie films en persoonlijke verhalen om verandering in gang te zetten. Bij ieder evenement nodigen we daarom een regisseur/hoofdrolspeler/specialist etc. uit om een toelichting te geven en achteraf een Q+A.

PRAKTISCH
Film: Biggest Little Farm
Q+A: Stadsboerin Ann Doherty (lees hier meer)
Tijd: 20.00 – 22.30
Datum: 16 september 2021

RESERVEREN
Wil je langskomen? Reserveer dan links onderin een plekje.

OVER ‘BIGGEST LITTLE FARM’
The Biggest Little Farm vertelt het verhaal Molly en John Chester, die het leven in de stad verruilen voor 200 hectare dorre landbouwgrond en een er van dromen om in harmonie met de natuur te oogsten.

Door hardnekkig vol te houden en kansen te omarmen die geboden worden door conflicten in de natuur, ontdekken de Chester’s een biodiverse manier van leven die ver buiten hun boerderij, de seizoenen en onze wildste verbeelding bestaat.

Met adembenemende cinematografie, fascinerende dieren en een dringende boodschap om gehoor te geven aan de roep van moeder natuur, biedt The Biggest Little Farm ons allen een essentiële blauwdruk voor een beter leven en een gezondere planeet.

 

16 September 2021

Gratis

Café de Ceuvel

starts: 20:00

ends: 23:00