Greendoc // Openlucht Editie // Galapagos: ‘Hope for the Future’


Greendoc // Openlucht Editie // Galapagos: ‘Hope for the Future’

GREENDOC OPENLUCHT EDITIE
Het Greendoc seizoen gaat weer beginnen. Om dit te vieren beginnen we met een openlucht editie, op het terras van Cafe de Ceuvel. Geniet, met een koptelefoon op, van je drankje terwijl je meegezogen wordt in de prachtige documentaire Galapagos.
 
Regisseur Evert van den bos, Nederlands meest productieve natuurfilmmaker is, heeft zo’n 150 natuurfilms op zijn naam staan. Galapagos is zijn grootste project geweest. Hij is aanwezig bij Ceuvel Greendoc voor een Q+A na afloop van de filmvertoning.
 
De documentaire is in het Engels met Nederlandse ondertiteling.
 
OVER DE DOCUMENTAIRE
Galapagos – Hope for the Future is een prachtig portret over de unieke eilandengroep en haar natuur midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld. De Galapagos, wereldwijd beroemd door Charles Darwin, die zijn baanbrekende theorieën baseerde op de uitzonderlijke natuur van de Galapagos, wordt net als de rest van de wereld bedreigd door de verandering van het klimaat en invloeden van de mens.
 
De film belicht een nieuwe kant van de Galapagos, één waar mens en dier dicht bij elkaar staan. Het vertelt het hoopvolle verhaal van gepassioneerde onderzoekers die zich inzetten om dit bijzondere, maar kwetsbare ecosysteem toekomstbestendig te maken. Galapagos – Hope for the Future neemt u mee op een inspirerende reis naar een duurzame toekomst.
 
PRIJS: OP DONATIE
Omdat we Greendoc zo toegankelijk mogelijk willen houden, vragen we eigenlijk geen geld voor de evenementen. Aangezien we deze keer met koptelefoons werken, die we huren voor 4 euro per stuk, vragen we om een vrijwillige donatie. Al het extra geld dat er wordt opgehaald gaat naar de Darwin Foundation die zich inzet voor het natuurbehoud op de Galapagos.
 
VEGAN SOEP
We beginnen om 21 uur maar als je van te voren een vegan soepje wil, kun je hier een extra ticket voor kopen. De soep wordt om 20 uur geserveerd.
 
BIJ SLECHT WEER
Komt er water uit de lucht? Dan trekken we naar binnen. Hier hebben we twee zalen voor gereserveerd, waar je max. met z’n tweeën naast elkaar kunt zitten. Het zou ons dus enorm helpen als je jouw kaartje reserveert per tweetal of huishouden! Dan weten we precies hoeveel afstand we tussen welke stoeltjes moeten creëren.
Wil je lekker in je eentje komen? Dat mag natuurlijk ook!
 
 

18 August 2020

Op donatie

Café de Ceuvel

starts: 21:00

ends: 23:00