GREENDOCS: ‘Samenwonen: het verhaal van De Warren’


GREENDOCS: ‘Samenwonen: het verhaal van De Warren’

GREENDOCS | Vertoningen van duurzame, inspirerende, groene documentaire & films bij Café de Ceuvel. Met aansluitend Inspirerende sprekers die middels een Q&A vertellen hoe zij de wereld om hen heen een beetje ‘mooier/groener’ maken. Met dit keer de documentaire: ‘Samenwonen: het verhaal van De Warren’ van regisseur Sam van Zoest.SAMENWONEN: HET VERHAAL VAN DE WARREN
Samenwonen: het verhaal van De Warren is een documentaire over de totstandkoming van Wooncoöperatie De Warren. De film begint bij KONIJN, een vriendengroep die feestjes en festivals organiseert. Na het oprichten van een permacultuurboerderij in Portugal, ontstaat het idee om te gaan samenwonen. Het idee voor De Warren is geboren. Het project is ambitieus: het is de eerste van zijn soort in Nederland en binnen de groep jonge woonpioniers heeft nog nooit iemand een huis gebouwd.

Datum: 26 januari 2024
locatie: De Crossboat – De Ceuvel
Programma: Documentaire 19:30
                            Q&A 21:00 – 21:30 met Sam van Zoest (Regisseur en producent) en Joey Hodde (Medeoprichter De Warren)

*Wil je vooraf een hapje komen eten? Dat kan. Reserveer dan voor 18:00 uur een plekje via onze website. Dan ben je op tijd voor de vertoning. (kom je later? Dan kunnen we niet garanderen dat je kan dineren voor de film begint). Ook een drankje kan je binnen in het café bestellen en meenemen naar de voorstelling.

TICKETS
WE ZITTEN VOL!

INFORMATIE
Website www.samenwonendefilm.nl
Email info@samenwonendefilm.nl
Instagram www.instagram.com/wonenindewarren
Facebook www.facebook.com/dewarrencentrumeiland
LinkedIn www.linkedin.com/company/wooncooperatie-de-warren

 

26 January 2024

Free

Crossboat - De Ceuvel

starts: 19:30

ends: 21:30