Het Groene Nest 1#: Mobiliteit


Het Groene Nest 1#: Mobiliteit

Welkom in Het Groene Nest! We organiseren een twee-maandelijkse netwerk bijeenkomst omtrent duurzaamheid en de wereldwijde energietransitie. Deze eerste editie staat in het teken van Mobiliteit.

Het Groene Nest brengt je op de hoogte van ontwikkelingen, innovaties, en nieuwe plannen om klimaatverandering tegen te gaan. Wij bieden houvast en overzicht op de snel veranderende wereld van nu. We organiseren Meet Ups om jongvolwassenen met een interesse voor duurzaamheid en circulariteit bij elkaar te brengen en in gesprek te laten gaan met experts.

Iedere editie beginnen we in het Metabolic Lab met korte lezingen van enkele deskundigen binnen het thema van die editie. Na een kort rondje vragen en discussie, gaan we naar het naast gelegen Café de Ceuvel om nog even na te praten en te borrelen.

Mobiliteit: van A naar B in de 21ste eeuw

We trappen deze eerste editie direct af met een thema dat verbonden is met al onze dagelijkse bezigheden: Mobiliteit.

Hoe ga jij straks naar je werk? Heeft het nog zin om snelwegen te verbreden? Wordt reizen in de toekomst steeds duurder? Antwoord op deze vragen kan je verwachten tijdens de eerste editie van het drieluik ‘De Energietransitie’.
Over deze en meer onderwerpen gaan we met elkaar in gesprek. Binnenkort laten we ook weten welke sprekers er deze avond zullen komen

De avond is gratis toegankelijk maar er zijn een beperkt aantal plaatsen, schrijf je daarom direct in via deze link!
https://goo.gl/forms/VQGuqpXFeYh3Utuj2

20 September 2016

Free

Metabolic Lab

starts: 19:30

ends: 21:00